torsdag 19 april 2012

Mörkvit....

Rutavdrag?


Målar målar målar, det är väl ungefär så livet ser ut nu eller i allafall när det är sovtid för myset.
Det köps färgburkar på löpande band och räkningen på kalaset var minsann annat än kul, färg för 5000 spänn, nej det är inte okej.
Men vad ska man göra, antingen kryper man till korset och hostar upp slantarna eller får det se för jävligt ut, valet är inte svårt.
Vill man ha det fint får man ju lida pint. Jag säger då alltså glatt hej då till mammapengen denna månaden den sitter just nu på väggen i stallet.

Ett mess resulterade i en paus från detta gudsfördömda kladdandet, promenaddags, tack för det. Favorit backen och favorit promenadvännen, kan eftermiddagen blivit bättre, tvivlar på det.
De är märkligt med vissa människor, men de klaffar perfekt, vi har utvecklande eller ska jag säga invecklade samtal varje gång vi promenera och vi gillar det båda två.
Denna gången diskuterades det jobberbjudande och mötesteknik, min vän som nu också råkar vara direktör berättade att hon nu börjat med att ta med sej sina undersåtar eller medarbetare på promenad när dom har något på hjärtat, mycket smart tycker jag.
Neutral mark, frisk luft i lungorna vilket ger pigg hjärna och samtidigt är det avväpnande att gå och prata istället för att sitta på en kontorstol och kanske kan problemet bli något mindre och i vissa fall te sej som bagateller efter en lufs i friskluften på tu man hand.
Jag gillar nytänket.
Jag tror att jag me ska bli chef just bara för att testa att ta en promenad med problematiska anställda.

Som vår vana trogen blev de klart kaffe med cheescake efter trippen, nästa gång blir det promenad på hennes domäner och lamm tittning utlovades, jag tror myset kommer att gilla det.
På tal om lamm så berättade hon att hennes grannes får fått åtta stycken lamm, har ni hört något liknande? jag har då aldrig gjort det. visserligen var fyra döda när dom föddes, men ändå liksom, smått otroligt tycker jag.

Beträffande det fruktade operationsärret jag ådrog mej för ett par dagar sen så måste jag säga att det kliar något så fruktansvärt, det är nästan i kaliber med gravidklåda, jag håller på att bli tokig.
Fördelen med detta jämfört med gravidklådan är att här kommer jag inte åt att klia och det är endast på en enda liten punkt.
Man måste ju försöka se det lite positivt.

Hum, hur ska man komma igenom här ?

Nu släpper vi färgburkar och andra måsten, nu ska vi ut på äventyr.


Jockarp.

2 kommentarer:

  1. Hur har du råd med allt du gör är du gjord av pengar??

    SvaraRadera
  2. Hej.

    Nej jag är inte gjord av pengar.
    Hemligheten är, inga skulder och mer inkomster än utgifter.
    Ett av mina favorit ordspråk är "Lägg inte alla ägg i samma korg"
    Sunt förnuft bara, det räcker långt.

    Vänligen Leonora

    SvaraRadera