tisdag 3 april 2012

Pajkastning och psykopater....

Jag är glad att myset älskar att åka bil :)


Än en gång gick jag bet på att få möjligheten till att kunna gå vidare i mitt liv, än en gång stoppades mitt försök att göra upp det gamla.
Min tro om att jag skulle kunna få det som tillhör mej med mej hem från vistelsen i huvudstaden blev alltså bara en liten dröm från min sida.
Min tro om att ex frun kände det samma som jag, att äntligen få ett avslut på denna något långrandiga historia och att jag faktiskt ännu en gång sträckt ut handen för att få en lösning på allt. Men nej då.....Jag hade fel, hon vill verkligen inte mötas någonstans på vägen.


Återigen visade ex fru prov på sitt patetiska och skamsna liv, hon skäms så mycket för det hon gjort så hon kan inte ens se till att någon annan hämta hennes saker och att någon annan lämnar tillbaka de saker som är mina.
 Vad är problemet?
Jag samtalade med hennes lilla bodyguard, ett samtal som slutade med att Kevin Costner slängde på luren i örat på mej efter att samtalet blivit lite känsligt. Sånt ogillas skarpt må jag säga. Omogna människor.
Samtalet började från honoms sida med att tala om att ex fru lämnat huvudstaden på grund av att jag skulle komma dit, att hon var så rädd och hon kände sej jagad.
Vidare informerades de om att jag var en psykopat och att ex frun gjort rätt som lämnat mej, detta grundas på att jag ett och ett halvt år efter det inträffade vill göra mej av med hennes tillhörigheter och få tillbaka mina.
Själv tycker jag nog att det kan kallas sunt.
Att jag känner att nu ska allt vad som är hennes för alltid hamna utanför min dörr.

Och att jag ska kunna flytta in lite nya saker från den nya kvinnan i mitt liv. Ut med det gamla och in med det nya, konsumentsamhället liksom ;)



Humf.
Det psykopatiska ska tydligen också grundas på hypotesen av att jag jagar, letar och att jag på olika sätt försöker ta kontakt med ex frun.
Att jag kommer med osanningar i min blogg vilket gör att hon känner sig illa till mods.
Själv kallar Jag det för paranoida beteende.


Vad definitionen på osaningarna är vet jag inte, men som jag skrivit innan. Sanningen är så skitig så de jag skriver behöver inte smutsas ner ytterligare. Det har ex frun fixat själv, Heja heja, typ.
Ja för det som står i min blogg är sant och det vet dom, de finns svart på vitt att jag bar ett barn, att jag lovade evig trohet, de finns svart på vitt att min ex fru hoppade i säng med fröken tumör när vi var nygifta, det finns ju klara bevis på att jag blev lämnad höggravid, även att jag lussade till henne på axlen och att boken kastades, att jag gått igenom en rättegång, att jag erkänt mitt hemska brott, blivit friad trots erkännande, det finns svart på vitt att hon vill ha pengar, vädjan/ hoten om vikten av att bloggen stängs, allt detta finns på papper, så jag kan inte se/förstå vad dessa människor menar med att det jag skriver i bloggen är en lögn och att det leder till en häxjakt på min ex fru, jag har noll förståelse för det.
Tyvärr.

Jag i min tur informerade lille bodyguarden att om jag så skulle vilja komma i kontakt med ex frun så skulle vissa praktiska saker stoppa mej, en sak jag påminde fjanten om de var att jag har ensam vårdnaden om ett litet barn. Vilket betyder att 24 timmar om dygnet året runt finns ett litet mys vid min sida.
Hur hans egen filosofi vad det gäller barnuppfostran till sina två barn ser ut kan jag bara föreställa mej  och att den inte stämmer överens med hur min ser ut är jag helt på det klara över. Varannan vecka är han ju "ledig" från sina barn, så är det inte riktigt i mitt fall.
Men när man kan ställa sej bakom en person som skiter i sitt barn så kan man inte  ha så värst mycket ansvarstänk mellan öronen…

Han säger att han sagt till min ex fru att det hon gjorde mot mej var fel, konstigt att han springer hennes ärende nu då....

Vidare blev jag påhoppad om att jag var en dålig förälder, att det var synd om Mollie att ha en sån mamma men dom värderingarna. Värderingar om att man inte ska kunna fela och kunna räkna med att få stöd från sina föräldrar. ( om någon inte förstår detta så säg till så jag återkommer och förklara detta mer ingående)
Infon från mej var att man får fela, men man ska ta ansvar för sitt felande och sitt handlande och det gjorde inte min ex fru.

Min dotter SKA om det behövs få lära sej det och det är en hård lärdom men den är nödvändig.
Jag kommer aldrig ställa mej bakom något Mollie gör om hon inte kan erkänna att det hon gjort var fel, då kommer hon att få trassla sej ur det på egen hand.
Kalla de omoderligt eller vad ni vill men sån är jag.



Han fortsatte att kasta den ena pajen efter den andra på mej, en som kom flygande var att jag var en bitter jävla människa, ja kanske jag är det med, men det är i så fall av väldigt förklarliga skäl och om han tänker på det själv så kanske denna jourhavande (klök) medmänniska kanske begriper varför.


Vidare vad det gäller definitionen psyksjuk, psykopat med mera så ställer jag frågan, hur kan en person sitta hemma i min soffa och samtala med min blivande fru, där densamma säger att hon inte är säker på om hon vill gifta sej.  Några veckor senare står den lille J-vlen och flina och fotograferar det lyckliga brudarna, han äter en femrätters middag på bekostnad av den senare bedragna hustrun och låtsas som om inget hänt. Med detta färskt i minnet sa jag till honom att jag tyckte han var sjuk i huvudet.
Fel kanske?

Nej något är banne mej fel om en vuxen man beter sej så.

Men nej kom inte och säg att det är något fel på mitt psyke det säger jag bara. För den totala förnedrelse som de där personerna utsatte mej för det skulle nog fått många till att knyta repet runt halsen eller kasta sej framför tåget. (vilket säkert vissa hade tyckt varit bra) Men jag var inte så vek, jag överlevde, jag hade ett barn att ta ansvar för vilket jag även har gjort till skillnad då mot vissa andra.
Jag informerade om att jag nu inte tänkte hålla förråd till ex frun utan tänker göra mej av med ex fruns tillhörigheter på mitt egna lilla speciella sätt och att jag även fortsättningsvis ska försök få tillbaka det som är mitt, vad mer kan jag nu gör?


Innan luren kastades i örat på mej sas de att min blogg skulle läsas med intresse nästkommande dag, var vid jag informerade om att de inlägget nästkomande dag skulle utebli, jag hade nämligen semester.
Men jag tackade artigt för att intresset visades vara så starkt för min blogg.
D
et är ju roligt med läsare som längtar och uppskattar det jag skriver.
Jag skulle kanske passat på att berättat att han även kan följa mej på twitter nu, just med tanke på att intresset var så stort ;)


Nu sandlådebygge.

Jockarp.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar