måndag 30 april 2012

Mitt mys och jag....

Eller min hund och jag ;)


Vädret fortsätter att leverera i Jockarp, småbyxor på och det gillar vi skarpt.
Promenad och lek i sandlådan, fika med grannfrun med kaffe och kanelbullar.
Ja livet är lättlevt och den känslan kommer allt oftare, trots funderingar kring min ex frus val och vrickade beslut, tanken på att vi aldrig ska leva ihop igen kommer då och då, i går öste dom över mej och det var nog på grund av att jag mötte hennes mormor och morfar.
När det inträffar känner jag mej liten, just med tanke på att allt kan vända så snabbt, från att vara den som betyder mest för en människa till att betyda minst på bara några dagar, att en människa i fem års tid säga sej älska en och sen bevisligen inte göra det.
Ja jag tänker på det och ja det är helt sjukt att jag ens har levt med den människan, att den människan betytt så mycket för mej till att fortfarande betyda mycket men inte i en trevlig och ljus utan istället i kläda en kolsvart gloria som hänger där snett på huvudet.
Ibland finns kärleken och längtan till det vi hade och ibland kommer nu hatet till det hon gjorde.
Jag blir förbannad och det är inte roligt.
Men snart är det sommar och det blir tripper i Sverige och kanske möts vi och frågor ska klart ställas, svar kommer att utebli.
Men ett uttryck av en fegis och en skitstövel kommer att skina igenom, jag kommer att gilla det.
No fear.

En separation?
Ja jag vet inte hur det ligger till men ännu en flata verkar ha det besvärligt, jag fick en fråga om jag fick ångest när min ex fru lämnade mej, vidare hur jag gjorde för att komma över det.
Jag svarade att jag hade ångest då och fortfarande drabbas av det  ibland. Vidare att jag tyckte det var märkligt med tanke på att de inte var mitt vidriga beslut.
Svaret på hur man blev av med det blev. Tiden, eftersom i mitt fall där svaren uteblivit så är tiden min bäste vän och läkare mot det öppna sår i hjärtat, hjärnspökena i huvudet och ångesten som spökar då och då i hela min kropp.
Det är omöjligt att ge råd i en separation, de försöker jag mej inte ens på.
Men olusten och känslan jag får när jag hör om sånna ledsamheter blir bara värre och värre, så fort jag hör historier om dynghögar som bara sticker så kommer min egen historia över mej med full kraft vare sej jag vill det eller ej.
Förlåt men i dom lägena hoppas jag på den där karman och att min ex fru en vacker dag ska få smaka på sin egen medicin.

Bus på gång :)


Min lilla ljuvliga glädjespridare som jag nu delar mitt liv med, vad kan man säga om henne?
Jo hon är så fin och go, ber jag om en kram och puss så får jag numera det, visst ibland säger hon ett bestämt nej, men oftast bjuder hon glatt på både puss och kram och hon lägger till ett litet sött smackljud till pussen.
Hon babblar på och hittar på roligheter hela dagarna.
Vi var hos en god vän på andra sidan berget för en promenad, vi gick över till grannen för att titta på lammen, Mollie blev helt begeistrad, hon skrattade högt och klappade dom små söta lammen, hon lät dom till och med suga på hennes små fingra.
Ja hon var tuff min böna ;)
Efter lammklappandet blev det ett välbehövligt bad.

Så roligt ;)


Trots snurr i huvudet så gjorde hon den lilla ljuvliga, dagen till en bra dag.
Tack för det mitt mys.

Bä bä vita lamm.

Jag vill åter passa på att rekommendera alla som kan att ta sej upp till valborgsfirandet i Gammalstorp i kväll 19.30 det kommer bli en trevlig afton, Välkomna ;)


Jockarp.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar