söndag 8 april 2012

Malenka, påskägg och bullbak.



Påskägg från mormor ;)


Som alla andra gnällspikar så får väl även jag gnälla lite på vädret som gästade oss här igår, fy säger jag bara.
För en vecka sen hade jag småbyxor på mej nu åkte långkallingarna och bäveroverallen på igen, jag ogillar det helt klart.
Men de förde trots allt något gott med sej, frysen är nu åter fylld med hembakade kanelbullar, det är trevlig må jag säga.

Väldans jobb med pärlsockret ;)


Vi tog oss trots vädret ut en liten sväng på förmiddagen och på eftermiddagen så skulle vi gå ut och vi kom ut också, efter ett tag.
Myset har nu börjat gömma saker och i går hade skorna helt gått upp i rök, efter ett letande i hela borgen så hittades dom små röda skorna tillslut i tvättkorgen.
Ut kom vi och vi röjde lite bland hästsakerna som bara stått och skräpat sen den hobbyn lagts på hyllan.
Jag har nu bestämt att det ska göras en total utrensning av täcken, vojlockar, sadlar, träns och allt annat som hör till den sporten, varför behålla saker som man förmodligen aldrig igen ska använda? Nej ut på annons med pinalerna som är riktiga och resten på tippen, ja så får det bli.
Kan nästan tro att man blivit gravid och fått städdille, men så är det inte, det är jag helt säker på ;)

Hoppsan..


Jag fick en liten påskpresent av Mollies kusin, det var en cd skiva av gruppen Malenka, det är en lokal grupp som spelar folkmusik från alla världens länder, att jag just fick den skivan beror nog främst på att Just Mollies kusin medverkar i barnkören på tre spår.
Jag blev glatt överraskad av musiken och jag gillade texten på skivomslaget, det stod.
Malenka sjunger och spelar musik från världen.
Av glädje och nyfikenhet bara.
Ja Jag gillade tanken och filosofin, inga krusiduller dom spelar och sjunger vad dom vill och på vilket språk spelar mindre roll.

Mmm

Myset har en ny favorit nu och det är russin, det har varit lite segt på den fronten innan, men nu slinker det ner det ena efter det andra, ja lite hamna väl bredvid me, men det får vi ta.

Min lilla gullegris ;)

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar