fredag 6 april 2012

Sandhögen...

Mammas keps ska provas.


Har man nu satt lille fan i båten ja då får man väl ro, ja så är det med ett litet projekt vi börjat med här hemma i borgen.
Operation sandlåda.
Jag har funderat fram och tillbaka och jag ser detta som en mycket bra sak för framtida utveckling, jag har funderat på gungställning, men med lite vidare eftertanke så slogs de ur hågen och de skulle satsas fullt ut på en sandlåda i stället.... Varför. Jo jag kom fram till det att min lilla dam inte är tillräckligt stor för gungan än, ska hon gunga måste jag vara med hela tiden, vill jag det? nej knappast.
Resonemanget fortätter med för och emot, jag ser bara FÖR på en sandlåda, där kan hon hoppa i själv, hon kan sitta där en stund och sen hoppa ur när det börjar bli tråkigt.
Jag kan sitta på kanten och vila min späda kvinnokropp i stället för att behöva stå och putta på en gunga, ja just nu ser jag bara fördelar med en sandhög.

Spännande med lilla sågen  :)

Så då får vi väl bygga en sandlåda till lilla fröken.
Först skulle det fällas lite träd för att ge plats åt lådan, myset försökte sej på att såga men tillslut insåg hon sina begränsningar så morfar fick hjälpa till.

Sådär ja, nere för räkning...

När träden dimpt i backen så väntades det ett tag med skyfflen, myset tyckte det var spännande, men hon ville inte hjälpa till. Hon nöjde sej med att övervaka mammas spadtag.

Gräva för hand?

Nej bättre så här ;)
Vidare fortsatte projektet med ramen och sen var det bara sanden som skulle i, jag sparade trädstubben och satte en platta upp på så det blev som ett bord, vidare ska jag borra ett hål i plattan och ner i stubben, lagom stort så att ett parasoll ska passa, perfekt när det är heta sommardagar, klipskt jag vet ;)

Inspektorn ;)


Vi kapade ett annat träd också och lilla apfamiljen var ju tvungna att klättra upp och kolla läget lite.

Där kom vi upp oss en bit ;)
Ja och så tillslut stod lilla sandlådan lekfärdig och myset hade både kor, grisar, hästar och traktorer att stoppa i.
Jag tror att det kommer att bli mycket lek i framtiden i den sandhögen.

Lilla fröken nöjd ;)



Jockarp.

2 kommentarer:

  1. hej! va fint det blev! ni ser ut att ha det hur bra o mysigt som helst =) hoppas vi kan ses snart! kram

    SvaraRadera
  2. Tack.
    Vi är super nöjda.
    Ni får komma upp en dag och härja i sandhögen ;)

    Vänligen Leonora

    SvaraRadera