tisdag 17 april 2012

Lika barn...

Här grejas de för fullt :)


Ett spontanbesök av två små prinsar och tillhörande prinsmamman blev det minsann på förmiddagen igår, vad tycker vi om sånt, jo mycket, mycket bra.
Barnen lekte i sandlådan och utanför. Repertoaren med sand utökades nu en spann vatten, det var väldigt utvecklande såg jag och lilla fröken kläder talade sitt tydliga språk. Skitiga barn är friska barn. Men värre skulle det visa sej bli under dagen, men det återkommer jag till.
När Mollie sov middag fick jag så lite hjälp av prinsarnas mamma att måla, det är betydligt trevligare när man är två, även om jag ofta löser ett och annat världsproblem när jag står där i min ensamhet med min rulle och burk med färg.

En liten puss är aldrig fel ;)


Ja och vad hände då sen, jo när lilla fröken vaknade så åt vi lunch och sen bar det ut i stallet igen och jag ska tipsa alla människor om en sak. Och det är.
Målar aldrig med en liten tjej på 17 månader, här har jag gått och varit så försiktig för att inte kladda ner hela golvet, vilket jag förövrigt lyckades med ganska bra. (att inte göra)
Men in kommer så en liten virvelvind, tittar i färgspannen och lyfter, Gaaa resultaten ja, det lät inte vänta på sej, ungen vit och fin och golvet likaså.
Barnvakt skulle de kunna vara en lösning, ja och förmodligen  är det ett måste om man ska slippa hänga i stallet hela nätterna.
Ja ingen ska någonsin säga att jag inte försökte iallafall.

Vi hade lite besök på gården fram på kvällskvisten. Det var lite småkyligt när ägorna visades upp, mysets små fingrar var som isbitar innan vi kom in och för att tina upp dom hoppade hon upp på en liten mjukishäst.
Detta med hästar håller på att balla ut fullständigt, de blir nog till att emigrera till Grönland snarast möjligt ;)
Efter ridturen blev det ett bad, tanken var väl att myset skulle sova och jag skulle duscha, men ofta blir det ju inte som man tänkt sej.

Hoppla hoppla :)

Näpp nu ska jag ha egentid på vårdcentralen, barnvakt på ingång.

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar