söndag 3 mars 2013

1000 böcker....

Mot affären :)


Dom tidiga mornarna gör att vi hinner med väldigt mycket innan klockan slagit tio, i går hann vi veckohandla hela bilen full med saker, städa, tvätta och läsa sagor.
Jag lurade middag med min dotter, jag vet inte riktigt vad det är men den sista tiden har jag varit lite små seg, inte supertrött men ej heller mitt vanliga superpigga jag. Kan det möjligen vara tankarna på framtiden som tröttar mej. Ja vem vet.

Jag har fått min ISBN-kod till min bok. Det finns nog dom som tycker att det inte är så märkvärdigt, men för mej är det minsann det. Det är riktigt stort till och med. Jag kommer närmare och närmare mitt slutmål.
Många har frågat mej vilket förlag som ska ge ut min bok. Och det svaret är super enkelt. Inget. Den som ska stå för tryckkostnaderna, marknadsföringen och försäljningen är jag. Jag satsar en rejäl summa pengar och trycker upp ett antal böcker. Jag säljer dessa och får eventuell vinst.
Hade ett förlag varit med i bilden hade dom tryckt, marknadsfört och sålt boken. Min vinst hade varit 7 % per bok vilket är lite, men samtidigt hade jag inte satsat en spänn.
Men med ett förlag i bilden hade jag med det även sålt rättigheterna till min bok.
Aldrig i livet att jag skulle göra det. Det är mitt liv, det är min bok.
Planen är att denna tuffing ska börja med att trycka 1000 böcker och visst är jag ibland skraj över det. Det är många pengar som ska upp och det är inte säkert att jag får igen dom. Men jag måste chansa lite. Skulle det nu glädjande bli så att dessa böcker säljs i samma hastighet som smöret smälter i solsken då har jag tjänat in pengar till nästa tryckning. Och det roligaste av allt, min bok skulle då finnas i 999 andra hem än mitt eget, hur stort är inte de då?
Skulle jag inte bli av med alla dom 1000 böckerna så har jag iallafall provat och dom pengarna är förlorade, men jag står och faller inte med dom. Visst låter det väl genomtänkt?

Jag och min löparkompis lämnade barnen hemma och drog iväg på en liten tripp i löparskorna, trippen blev närmare bestämt 2 mil. Det var sjukt enkelt, vi sprang och surrade hela rundan, jag hade lätt kunnat klippa en mil till bara för att det var så trevligt, ja om det inte var för dom otäcka blåsorna jag ådrog mej under fötterna. Det ogillas skarpt.
Rundan och längden var grymt bra för psyket, hur bra det egentligen var för kroppen så här kort innan loppet, det vet jag inte, men jag vidhåller att man springer med huvudet och inte med benen :) Tiden var inget att skryta med, men min klocka fick glädjefnatt när vi kom hem och jag stoppade den. De lyfter en ännu mer.

En inställde fest är en fest det med eller? Nja jag hade sett fram emot att gå på balluns med temat 70-tal, men på grund av för få anmälningar blev det inställt. Trist med så är det ibland, alla har fullt upp med sina liv som rusar förbi i raketfart.
Så den uteblivna festen resulterade i lite tacomys med hela familjen Vilhelmsson/Jönsson i stället. Vi tittade på bilder från mina föräldrars senaste resa som var Chile och påskön, mycket spännande får jag säga. Stengubbar när dom är som coolast.
Vi fortsatte sen med melodifesten så det blev en sen sänggång för myste, 21,45 tandborstad och klar 21,47 sov hon, hihi.

Liten bebis :)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar