lördag 30 mars 2013

Hälften gör hela....



Var jag nöjd efter mitt medarbetarsamtal på bruket så är det ingenting mot hur nöjd jag var när jag än en gång fick löfte om att min tjänst fortsätter i samma fina anda. Alltså min 50% tjänst är nu förlängd året ut. Jag kan inte beskriva hur grymt skönt det var när jag fick det beskedet.
Jag hinner med att jobba dom % utan problem. Jag vet att hur det än blir så kommer mitt privatliv bli väldigt intensivt framöver. Det finns så mycket innehåll i just den delen av mitt liv just nu.
Halvtiden kom därför helt perfekt. Min chef frågade mej om hur jag tänkt mej året 2014, jag flinade lite och sa.
- Eh vi försöker väl fortsätta i samma anda.
Men det är framtid, just nu är jag här och ska njuta och försöka ha det väldigt väldigt bra.

Att prata väder det har nog människor gjort i alla tider, speciellt när det varit lite märkligt och det får man väl lov att säga att det är nu. Snö igen, det sägs att vid samma tid förra året var det 20 grader varmt, vad mer kan jag säga än att det vädret hade passat mej betydligt bättre :) Som väl är så är det ju en av dom saker vi inte kan göra något åt. Så det är bara att skotta och se glad ut.

Myset hämtades hem från skalbaggen vid tvåtiden och sen var det lite fix på gården. Havrelådan skulle fyllas på, medans jag pillade med de så hoppad Mollie i snön gnagandes på en morot.
Mys med hundarna och sen blev det ingång och lite städande. Den stora toaletten städades, myset hjälpte till, eller ska jag säga stjälpte till. Vatten i hela badrummet  så tillslut blev hon förvisade ner bland skummet i ett ljummet bad istället.
Fredags mys i bara mässingen och en burk majs i handen satte vi oss och tittade på Dora.
Hon har varit mycket på dagis denna veckan, så jag hoppas det lugnar sej något, jag saknar ju att bara hänga med min lilla tjej.

Idag får det minsann bli en lite shoppingtur. Jag ska köpa mej ett superstort påskägg överfullt med godsaker. Bara för att jag kan liksom :)
Fortsatt glad påsk.


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar