måndag 11 mars 2013

Bloggpaus....

Sandstorm...


En promenad i full storm blev förmiddagens aktivitet. Kidsen i vagnarna sen bar det av, mestadels isbelagd väg. Jag är så less på de just nu.
Våren var ju på besök för några dagar sen och gav en försmak för vad som komma ska. Så kom nu då.
Bönderna bytte jord på vesan, jorden for omkring så man trodde att man befann sej i Texas och inte i Jockarp.
- Vår vad väntar du på? Vi är redo här.
Vi tog en fika i soffan och diskuterade upplägget för den stundande resan. Ja nu är det nära som vi väntat och längtat.

Eftermiddagen i journalistens tecken.
En mycket trevlig herre kom på besök till byn, jag älskar trevliga människor, vissa funkar det direkt med, andra är det lite segare med. Gårdagens besök funkade kanon. Mollie var lite blyg till att börja med men det släppte allt eftersom.
Hela berättelsen drogs och det är skönt när jag känner att jag kan prata om det utan att det gör ont. Jag är nästan lite på gränsen till likgiltig nu. Äntligen får jag väl lägga till. Det känns så avlägset, men trots det så har det ju hänt.
Reportage som gjordes ska in i en tidning med 500000 läsare så det känns ju skoj.
Jag passade på att intervjua intervjuaren, vad det gäller inkomster för ett sånt här reportage, även hur dom gör för att snoka reda på storysarna vill jag ju klart ha reda på. Han svarade lika glatt som jag brukar göra. Öppenhet när den är som vackrast :) Ja så nu vet jag mer om även journalistik. Kul
Vi var ute i det stormiga vädret och fotograferades, tre sidor ska fyllas med text och bild så kameran  avlossades i ett grymt tempo.
Mollie var lite småtjurig och skulle tvunget ha nappen i munnen, jag gillar det inte men vad göra. Bättre glad Mollie med napp än ilsk Mollie utan napp, så jobbar vi :)

Efter journalist besöket kom en vän och hennes dotter, det var bingospel på tapeten. Jag vann, grattis typ :) Vi surrade på och vi poppade popcorn hade det inte varit för att dom var lite för välsaltade så hade det varit riktigt gott. Får hejad mej lite nästa gång med just den delen. Töserna lekte tillsammans ibland och ibland bråkades det. Precis som det ska vara alltså. Mollie är tyvärr fortfarande inne i de stadiet att hon tror att allt tillhör henne, riktigt så är det ju inte. Måtte de snart gå över.

Söndagsmys :)


Nu får ett liv pågår klara sej utan mej ett tag, jag har lite små uppdrag som ska klaras ut. Bloggpaus råder.
See ya.

Jockarp.

6 kommentarer:

  1. Aww våra gullungar, så goa dom är <3 <3 <3

    SvaraRadera
  2. Vad tråkigt med en bloggpaus. Läser varje dag...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad roligt. Misströsts ej, vi är snart hemma igen.
      Vänligen Leonora

      Radera
  3. Håller med, saknar bloggandet! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Härligt att vara saknad :)
      Nu är vi igång igen.

      Radera