onsdag 6 mars 2013

Många bäckar små :)

Penseltvätt :)


Nog är det väl märkligt ändå, det knackar nästan aldrig på dörren och det är sällan människor ringer. Men nog tusan inträffar det när jag jobbat natt. Varför?
Jag är så sjukt nyfiken av mej så jag klarar inte se ett nummer på mobilen utan jag vill reda upp vem som sitter i andra ände och vill samtala med mej. Det ringde alltså i går när jag sov min skönhetsömn, jag var så trött så jag vände bara på klacken och försökte sova vidare, men jag kände igen numret men jag kunde inte placera det. Hej och hå, där låg jag och grubblade i ett par timmar. Jag hade lika gärna kunnat gå upp på direkten och ringa tillbaka, varför gör man nu inte så? Väldigt dåligt med sömn är alltså resultatet av min nattjänst denna gången. Gäsp.

Vidare vet jag att jag ibland kan ha lite svårt med förändringar. med för lite sömn blev förändringen för stor. Min mail hade någon bestämt över huvudet på mej att den skulle ändra utseende, detta mottogs av fröken Vilhelmsson med surhet. Varför ändra på något som funkar alldeles ypperligt?



För att få bukt med mitt något tråkiga humör så drog vi till skogs efter att myset hämtats hem från dagis. Kaffekorgen och hundarna sen iväg. Vi fikade i ett underbart väder, bland sten, stock och ruttna löv. Livskvalitet mega får jag nog säga. Efter fikat gick vi till bäcken och fiskade, det gick bra till myset trillade i med hela armen, ahh, vi som hade så mysigt, det var bara att lomma hem igen, surt.

I går var annars en dag som jag bestämt mej för att ta det väldigt piano, jag gjorde absolut bara det nödvändigaste, vilket var att dricka kaffe, klä på mej, laga mat, tvätta, handla.Duscha, kamma mej. Sköta om djuren och Mollie, elda i pannan, måla lite och socialisera mej såklart :)
Nattning tidigt med bokläsning och räknande av både fingrar och tår. Jag bara älskar den stunden på dagen då vi ligger i sängen tätt ihop och pratar om dagen som gått och om vad vi ska pyssla med nästkommande dag. Kärlek.
Lättlevt.

Hjälpreda nummer ett :)


Jockarp.

2 kommentarer:

  1. Fin mössa :-) va roligt att den passar och kommer till användning! /M

    SvaraRadera
  2. Jag vet, den är toppenfin alla som ser den frågar vad jag fått den ifrån :)De kommer att slå, de sa jag jue :)
    Kram

    SvaraRadera