söndag 31 mars 2013

Godisgris...

Tre i rad ;)


Jag lämnade ett gråtande barn och stängde dörren, den känslan vänjer jag mej aldrig vid. Jag vet att det går över innan jag lämnat kvarteret men likväl bränner det till i hjärtat.
Sömn ett par timmar och sen tillbaka. Givetvis hade det gått kanon på skalbaggen, pulkabacken hade intagits av myset och hennes fröken.
Jag konstaterade att tvättställen på barnens toalett hade bytts ut, nu var dom i höjd så dom passade dom små. Ingen hejd på vilka investeringar som görs på skalbaggen :)
Påskmiddagen stod på bordet när vi kom till mormor och morfar, smarrigt värre. Mollie åt sparsamt vilket hon även gjort på dagis, vissa dagar är ätdagar andra inte, gårdagen var inte.

Jag fick ett glatt samtal av min kära vän och löpakollega, vi har inte hunnits ses sen vi kom hem från resan men nu ska det till att ske. Hon berättade att hon funderade på nya utmaningar, en utmaning som funnit i min hjärna ett tag men hon har varit mer än ovillig till att hänga på. Jag känner inte för att göra den själv så jag har sett tiden ann och levt på hoppet att hon skulle komma på andra tankar, detta verkar nu ha skett till min stora glädje. Jag är likadan själv, vissa saker måste mogna och vissa saker tar längre tid än andra till att mogna.
Men hur som helst så verkar det som att jag fortsättningsvis också kommer att hålla mej i god form :)

Mollie och jag hann även med en sväng till Ekohallen. Vi behövde lite bra att ha saker, priset på dom där bra att ha grejerna slutade på 1800 spänn, glups.
Klart som tusan att har man ett barn så ska det skämmas bort. Jag hoppas på att det ska bli sommar även i år så lilla fröken fick en ny fotboll. Nya målarfärger behövdes och efter ett tags letande så hittade fyra nya fingerfärgsburka. Lycka.
Vi hittade en ny trevlig film med några små figurer som heter Boblins, jag tror att det kan bli en ny favorit. Lite paus från Dora kan ju aldrig vara fel.
En överfull godispåse följde med hem till borgen, visst det kanske inte är livsnödvändigt att ha en stor spann med lösgodis hemma, men vissa dagar känns det så rätt.
Jo, blommor i mängder köpte vi med, det behövs pimpas lite extra ibland och det var ett tag sen jag köpte blommor. En stor bukett tulpaner pryder nu salsbordet i det Jockarpska palatset.
Jag konstaterade ännu en gång att vi har ett väldigt vackert och fint hem.

Ny favorit?

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar