måndag 1 april 2013

På G...

Ett litet mys på väg ;)


För en gång skull var jag glad över att klockan snurrats fram en timme. Det känns onekligen lite trevligare att kliva upp sju i stället för sex en ledig dag. Våra rutiner har börjat bli riktiga rutiner nu. Godnatt mellan 19,30-20,30 uppstigning cirka sex. Detta är ganska bra tycker jag, nattningen vid en vettig tid gör att jag faktiskt får en stund själv nästan varje kväll, effektiviteten dom timmarna är fruktat hög. Jag hinner allt och lite till.
Med fyra nätter i kroppen hade jag vissa problem med att somna. Tankarna snurrade i höghastighetsfart men jag välkomnar det emellanåt, tid för reflektion. Det behöver nog alla människor, hur och när det sker är nog olika, min sker då oftast innan läggdags. Jag kom fram till att jag längtade till i morgon, då jag ska få besked om en sak, en kanske kommande utmaning, en kanske kommande ny framtid. Jag väntar på beslutet, ett ja eller ett nej. Om de skulle bli ja så blir det full satsning om det blir ett nej då läggs det bakom och jag får gå vidare mot nya mål, ja så enkelt är det ;)

Mysets och min dag bestod av utomhuslek hela dagen, det var på tok för fint väder för att vara inne. De var minsann så fint så dagen den 31/3-13 klassas som den första ordentliga altanhängadagen. Fetgilla på de, eller som Fylking skulle sagt. Äntligen.
Jag passade på att tvätta bilen, vilket jag förmodligen inte alls var ensam om under gårdagen, det var helt enkelt en perfekt syssla.



Min löparvän med son kom, en välbehövlig promenad innefattande mördabacken togs. Underbart att äntligen komma igång igen, svetten öste av mej, det var nu fjorton dagar sen vi sprang loppet i New york och mina löparskor har inte tagit ett steg sen dess.
Vila är bra och en liten liten förkylning har hållt mej ifrån skorna. Men nu svettades jag förmodligen ut dom sista små förkylningsbacillerna. Så dojorna ska snart få börja slita igen, härligt.

Efter promenaden blev det klart kaffe i soffan och surr och blurr om det mesta, vi hade helt klart varit i från varandra för länge.
Bingolotto var sen tanken, men med två barn som sovit sej genom vår promenad vilket då resulterade i piggelin och piggelinus så lär det behövas en rättning av lotterna på nätet. Det duttades hej vilt på allt och alla.
När Mollie sen stuppade i säng lite väl sent så var hon helt grön om munnen.
Hej duttpenna ;)

Mmm, smarrigt värre ;)

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar