lördag 13 april 2013

Damp vadå?


Jag fick en kommentar här för några dagar sen, en mycket trevlig sådan. Det var en person som undrade om jag hade någon bokstavskombination. Jag antar att personen syftade på Adhd, damp, mbd eller något liknande. Som svar på det är att jag har inte fått någon diagnos och inte blivit behandlad för det, kanske borde jag det ;) Skojar bara.
Men visst har det slagit mej ett antal gånger om jag verkligen är så aktiv eller om det är en flykt.
Jag har alltid varit en piggelin och gillat att snacka. Så förmodligen, hade jag gått i skolan idag hade jag säkert fått någon form av diagnos. Men svaret är alltså nej. (Och jag kan vara lugn och avtrubbad)

Aktiviteten fortsätter iallafall fram till jag kommit fram till hur det ligger till. I går hade vi besök hela förmiddagen, frallefrukost och världen godaste kaka intogs. Vi hade som vanligt mycket att prata om och Mollie visade upp hela sitt ljuvliga register, hon pratade och gick på. Mitt mys har en tendens till att imponera på människor som vi inte ser så ofta. Hon är öppen, spontan och lättpratad. Hon hoppar gärna upp i famnen och utforskar vederbörande efter en liten stund. Inte precis blyg alltså.

Hon fick dock det totala hjärnsläppet och hällde ut mitt kaffe på golvet och vidare satte hon sej och breakdance i det. Inte mycket att säga om det. Fram med saneringsredskapen och tork av barn. Ibland kan man ju undra var hon får allt i från.


Middagslur och sen bar det in mot stan för att hämta upp våra vänner för vidare tur till leklandet Andys i Kristianstad.
Barnen lekte ganska bra, lite gnäll om att mammorna skulle vara med kom klart, men vi fick ändå lite tid för att försöka lösa alla problem som poppar upp.
Själv har jag vart lite nere ett par dagar nu på grund av mitt lilla bestyr med polisen och deras sinnesjuka register. Men jag har kopplat in en vän som även är polis på fallet, hon har lovat att kolla upp vad som är problemet.
Det och mycket annat samtalade vi om och när vi vände hemåt mot byn var humöret gott :)



Chitchattande på datorn var min kvällsunderhållning :) Kul.

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar