onsdag 24 april 2013

Säng, säng, säng....



04.45 det är ingen vacker tid att kliva upp på. Men jag slog upp mina grönbruna och studsade upp. I bilen och lite tanka om livet, dagen och givetvis tänkte jag på Mollie. Jag tycker väldigt mycket om att tänka på henne, jag blir rofylld och oftast slutar tankarna med ett leende. Jag lyssnade på musik och sjöng vackert med i låtarna:)
Bruket stod där så fint och väntade på mej, instämpling, kaffe och surr med kollegerna. Sen var det dags att sätta igång dagens roliga arbete. Jag och en till hade blivit friställda från ordinarie arbete och i stället skulle vi städa.
Perfekt jobb emellanåt, man går helt enkelt med sin borste och skyffel man småpratar lite och kraven är små. Oftast minns man dessa dagar för lång tid framåt, man lär känna varandra och man prata om annat än jobbet. Jag gillar dessa städpass väldans mycket. Intressanta och givande trots arbetsuppgiften alltså.
Baksidan av dessa pass är att man blir grymt skitig, hela kroppen täcks med ett lager damm och jag tvivla på att det kan vara hälsosamt att andas in detta stoft. Men om det vet jag inget.

Min lilla ängel skulle hämtas från skalbaggen och inte en blund hon hade fått, så med en banan halvhängandes i mungipan på vägen hem höll hon på att slockna. Nej nej nej, jag såg den alltför långa natten framför mej så jag gjorde allt för att hon skulle behålla ett vaket tillstånd. Det gick och på små vingliga ben gick hon från bilen och in i huset, vi lekte lite men vid fem gick det inte längre. Pang hon slog ihop som ett korthus.

Jag samtalade med rikspolisstyrelsen och med min advokat. När advokaten säger att jag har rätt och att lagen är fel vad gör jag då?
Är det ännu en gång upp till kamp?
Det är väl själva f-n att man aldrig kan få lite ro. Men rätt ska vara rätt. Så ja, jag måste väl helt enkelt orka ännu ett varv, trevlig sommar typ.

Huset såg ut som om någon stormakt hade testat nya bomber i det, det var saker överallt. Vissa dagar känns saknade efter någon vuxen än mer.
Jag vill dela vardagsysslorna är det så märkligt?

Vi behövde lite luft både myset och jag, så vi gick ut. vi gick in sent det blev även en sen nattning.
Vilket slutade med att båda fröknarna slocknade.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar