lördag 9 mars 2013

Var är bilen?



Jag är verkligen kass. Mitt lokalsinne har än en gång visat upp sej från sin sämsta sida.
Jag var under gårdagen på ett möte i en stad som jag känner till sådär lite lagom, jag parkerade bilen och gick in på ett hotell där mötet skulle hållas. Inget märkligt alls.
Efter mötet som för övrigt gick mycket bra skulle jag ta bilen och köra vidare mot bruket.
Jag hittar då inte bilen. Helt sjukt, jag går och går och går. Jag känner igen mej men ändå inte. Gaah. Tillslut stöter jag ihop med en manlig lapplisa. Jag frågar något om hans yrke och vidare om han känner till en parkeringsplats som ser ut som en fyrkant där det få plats cirka 20 bilar. Han tror sej veta och pekar. Jag går mot riktningen och minsann där stod min skönhet glänsande och bara väntade på mej. Pust, jag torkade svetten ut min panna, hoppade in och drog iväg i full fart med stereon på högsta volym.

Jobbet var igår av blandad kompott. Vi har börjat med lite nya övningar, provtagning av flisen tre gånger på skift, ett väldigt passande alltså. Vi tycker det är trist men det måste göras och i går var det alltså min uppgift. Borring. Lite annat pill och sen råkade jag snubblade över en tårta med lite kaffe till det. Rätt brutta på rätt plats liksom.

När jag kom hem runt tiosnåret på kvällen hade min lilla juvel redan gått och lagt sej. Jag gillar det och jag ogillar det. Det är bra att hon kan sova utan mej men jag vill ändå helst vara med under nattningen. Det är hög mysfaktor på det. Hon sov tryggt så jag la mej bredvid och kollade på lite Teveprogram på paddan.

Ja och så var det ju priden med ja. Detta återkommande underbara inslag i en flatas liv. Detta året är det så grymt skönt, cool och perfekt. Platsen som valts för parkhänget är Östermalms IP är det möjligt att det skulle kunna ligga på en bättre plats?
Nej knappast.
Jag har förmånen att låna en lägenhet just i detta området, det bli alltså gångavstånd till parken och ett avstånd på inte mer än 500 meter. Det är så sjukt bra, trallallalla :) Lyckliga jag.....



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar