fredag 1 mars 2013

Tomma händer....



Det är inte ofta som jag inte njuter av mina löprunder, men igår var jag grymt sliten, jag funderade halva runda på om jag skulle klara att ta mej hem igen. Ett ofrivilligt stopp vid en järnvägsövergång gjorde min resterande resa hemåt lite lättare, när jag stod och väntade på att tåget skulle köra förbi och bommarna skulle gå upp stretcha jag lite och när jag sen tog ny fart var jag nästan mitt vanliga lätta jag. Skönt.
Trots den sega rundan och pausen på mitten så blinkade det "Crowd goes wild" på min löparklocka när jag stängde av den, förvisso såg jag ingen vild publik men jag var väldigt nöjd med att jag var hemma igen.
En härlig förmiddag i solens tecken följde sen. Myset och jag var ute och busad, lite kaffe i söderläger gjorde att man börjar tro på en vår även detta år. Ljuvligt.


Jag synar lilla frökens kropp på jakt efter vattkoppor, men än så länge är hon slät och fin, nojig ja, är det så konstigt?



Vi hade åter en journalist på besök i palatset, dock inte lika söt som den förra. (förlåt)
Jag har kommit fram till att jag är väldigt lyckligt lottad vad det gäller kontaken inom media just nu. Jag har många kontakter både hemomkring och bortomkring, dessa ska jag ju givetvis utnyttja vad det lider, eller vi nyttja varandra rättare sagt. Vilket är bra. Natura. Jag får ut vad jag vill och dom får något att fylla sina sidor med. Symbios, tjusigt må jag säga.

Jag och min löparkompis tog kidsen med oss till stan, vi är tuffa, vi gick in i leksaksaffären, jag och Mollie kom ut lika tomhänta som vi gick in, det är bra träning minsann, min löparkompis fick däremot ta upp lilla portmonnän och göra en liten investering.
Jag fick ett mycket intressant samtal på telefonen när vi vistades i leksaksbutiken. Vilket gjorde mej glad och full av förväntan, fortsättning på samtalet kommer jag att se den 8:e mars. Spännande.

Lite stadsluft :)

Idag ska jag på utflykt med en gravid och vacker kvinna.

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar