måndag 4 mars 2013

Ute ute ute....

Liten paus sittandes på några grenar....


Nu så, nu börjar vädret att leverera i Jockarp. Utomhus aktiviteter från morgon till middag och sen vidare efter middagsluren.
Vi började med att hoppa på isen som bildats över vattenpölarna. De knakade så högt och Mollie tyckte det var superroligt, vissa problem hade hon med att förstå att all is inte brast under hennes ringa vikt. Där fick den kraftiga stora mamman hjälpa till och hoppa med sina stora kängor. De small än värre, vi flinade.
En tur med fyrhjulingen fick det minsann bli, de var lite kyligt om kinderna men trots de så njöt vi av känslan att få vinden mot naken hud.
Vi gjorde ett litet stopp hos kusinerna och hoppade lite på deras studsmatta. Även lek i lekstugan var tvunget. Mollie älska deras lekstuga, jag undrar varför, men kanske är det för att den är lagom stor, anpassade till små mys liksom.

Stora sandlådan :)

Lek i sandlådan när mamma lagade middag. De är en speciell känsla att gå inne i köket och greja när myset är utanför, jag går fram till fönstret och ser henne leka där ute själv med sina små djur i sandlådan. Hon är stor nu. Glädje.

Lilla sandlådan :)


Vad det gäller min kropp och sviterna från två mil i joggingskorna så var det inte så farligt, blåsorna under fötterna plågande mej inte alls, de enda som skilde sej mot hur jag bruka må var ett par ömmande höfter. Men tillfredsställelsen i huvudet vägde upp all eventuell smärta. Jag är stark och den känslan är guld värd att ha med sej i bagaget till USA.
Lättlevt.




Myset lämnades hos mormor och morfar vid fem tiden, de var dags för lite nattkneg på bruket för min del.

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar