fredag 5 december 2014

Mysdag....

Lerlek....


Smärtan var något mindre men andningen lite tuffare. Det går i vågor både vad det gäller smärtan och tungandningen. Det värsta är när kroppsställning ska ändras. Jag försöker att inte fundera så mycket över det utan bara låta det ta sin tid som läkarna säger.
Myset och jag njöt av en fridag ihop. Vi började men långfrukost med knäcke och mjölk. Sen börjades det skapa. Vi skulle hälsa på tant N under dagen så myset drog i gång och rita backyardigans och skriva några rader.

Vi drog till stan och vårdcentralen, det var dags att lämna några rör med blod igen. Det börja bli en obehaglig vana.
För att pigga upp oss lite efter det körde vi till blomsterbutiken för att köpa nåt fint till tant N. Myset valde blomma och självklart blev färgen rosa. Så juligt så ;)

Vi körde över gränsen till Skåne. Det blev ett glatt möte, på tok för längesen vi sågs.
Myset har ju fyllt år och tant N kunde inte medverka, men presenter fick myset i alla fall. Ett nytt sykit vilket uppskattade väldigt när vi kom hem igen, lika så dom fina porslin sakerna som man skulle färglägga drogs fram i en hast.
Hon är bra bortskämd mitt lilla pyre.
Tant N hade massa roliga saker som passar för små mys. En hel låda med saker som man använder till lerlek. Detta drogs fram och Mollie blev helvild. Hon blandade lerfärgerna, gjorde pizza och tänder och tungor.
Det krävs en hel del nu för att lilla fröken fyraåring ska bli nöjd med livet. Stimulansen med leran var perfekt. Vi vuxna fick lite tid för samtal.

Fröken flickvän var i Växjö hela dagen så henne såg vi inte röken av förrän framåt kvällen.
Mysets kusin kom och hon hade beställt tyg som skulle bli ett par byxor. Det blev det också under kvällen. Fröken flickvän levererade med sina symaskiner.
Myset nattades och vi slog till med Thaimat från det nya haket i stan. En mysig kväll.



Produktiv...
Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar