tisdag 23 december 2014

Underbara ungar....

En överraskning från fröken flickvän ;)


Utfärd till vänner i Karlshamn stod överst på listan på måndagen. Vi ses inte så ofta nu längre men det blir så när man får barn, det tar tid att vara förälder.
Det var väldigt roligt att ses, myset var lite blyg i början men det släppte allt eftersom och tillslut satt barnen och rullade en boll mellan sej. Så härligt att se.
En vända inom gula M:et innan hemfärd, det gäller att passa på när man är i städer där denna delikata mat serveras ;) Mollie åt friskt, jag åt inget.

Eftermiddagen var vigd åt bio. Myset och mormor skulle se filmen om Tingeling. Vad passar då bättre för mej än att ta en löprunda när utantiden kommer så där vips. En vända på 8 km blev det. Det kändes tungt men tiden sa annat. Jag har god fart nu och det är bra.

Mollie var tjurig på kvällen och det är då lätt att det blir en höna av en fjäder. Men i palatset tolereras inga dumheter, den som tycker att det låter hårt har fel. Barn ska lära sej att lyda annars är dom förlorade. Oj, hoppas nu inte att man får socialen efter sej  ;)
Jag vill inte veta av dumheter från någon och framförallt inte från en fyraåring med trotshumör. Dom föräldrar som låter barn leva loppan dom kommer förmodligen få plocka ut sina barn från olika inrättningar när dom blir större. Jag vill helst slippa det.

Kvällen slutade självklart i fred och stöket sen innan var som bortblåst. Det är bra med barn dom är inte långsinta.
Tjejerna badade en timme och det var enbart glädje.
En varsin morot att gnaga på inlindade i badlakanen i soffan hörn ledde till att vi frågade om dom var små kaniner.
Svar kom.
- Vi är inte kaniner vi är dom tuffaste vagnsförarna i vilda västern.
Ha ha, där gjordes vår kväll, snacka om oväntat svar. Underbara ungar.

När nattningen var över startade projekt maratonanmälning i soffan. Jag kan ju säga att det Polska språket inte är min bästa gren, Google översättning och fröken flickvän fick jobba väldigt friskt i ett par timmars tid för att klara av att anmäla mej till mitt fjärde maratonlopp. Men trägen vinner :)

Dom där små fröna ;)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar