måndag 15 december 2014

Strandhäng och lipsill....

Morgonbus ;)


En riktig vintermorgon bjöds det på. Det var rimfrost överallt och solen sken. Helt underbart.
Vi paltade på oss vinterkläderna och gick ut. Tjejerna var på topphumör och angrep studsmattan, dom hoppade och dom åt is ;)
Jag var något stel i kroppen det berodde nog på både promenaden i mördabacken och på vedkärran. Jag har inte rört mej så väldigt fort dom senaste tre veckorna och det märks alltså.

Suget var stort den vackra dag så jag klädde mej varmt och hoppade i mina favvoskor.
En liten lätt löptur på knappa 6 km blev det. Det gick hyfsat bra, jag var svag det kände jag men jag var i alla fall igång nu och det betyder väldigt väldigt mycket för mej.

Jag fick den nya tidningen av Runners world och med den kom nya utmaningar. Mitt fjärde marathon är nu inplanerat och det ska bli mycket skoj, nu är det bara förberedelserna och träningen som ska putsats till. Den lilla detaljen :)

Efter lunch värmde vi choklad och fyllde upp tevekannan. Mot stranden.
Det busades hej vilt i den rikliga blåsten. Det var utmaningar med att klättra i branta lutningar. Det är härligt att se när dom testar och övervinner sina rädslor.

Vi gick längs stranden och ingen av oss ville egentligen åka hem, det var så friskt, vackert och härligt. Så lättlevt att bara vara just där och då.

Detta lättlevda byttes ut när vi kom hem, lilla mini är sjukt mammig just nu och det tutas och gnälls så fort fröken flickvän har någon annan i sin närhet. Självklart ska man vara glad över att ens barn vill vara med en men det får ju finnas gränser.
Vi rådde bot på det gnälliga med att fröken flickvän eliminerades. Hon förflyttade sej till sitt syrum och jag hängde men fröken lipsill.
Och vad fick vi. Jo en supertrevlig och rolig lite tjej som roade sej med än det ena än det andra utan att gnäll. Precis som det ska vara.


Skriva namn i sand :)
Vänner ;)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar