onsdag 24 december 2014

Uppesittare.....

Kastanjemålning ;)


Myset hade ett uppdrag efter frukost och det var att klä mormor och morfars julgran, hon började leverera snöflingor i papper direkt efter gröten.
När hon kommit på plats i undantaget körde jag till Bromölla och dess affär Maxi. Jag var inte ensam på plats. Hela parkeringen var full.
Från affären körde jag inom tant N med en liten julgåva. Där hade jullugnet lagt sej ordentligt, precis uppstigna och klockan var efter nio ;)

Hem och en kopp kaffe sen började projekt skyltuppsättning. Hål grävdes och cementblandaren startade. Det får bränna ett tag innan skylten sätts upp. Men det mesta av jobbet är nu avklarat.
Myset hoppade lite studsmatta innan även hon gjorde oss sällskap med skyltjobbet. Hon snubblade över några små kastanjer och genast skulle hon in och måla på dom, den där pysselgenen kommer inte från mej det är jag helt övertygande men lik väl får jag bita ihop och hjälpa till när myset är i gång.

Jag skulle egentligen ha vilodag från löpningen
men när fröken flickvän slutade tidigare så öppnades det upp ett par timmar på dagen då det var ljust. Dom angrep jag bums.
Efter att jag städat och torkat golvet i palatset så kände jag att en löptur var de bästa sättet att få lite frisk luft. Jag angrep mördabacken och turen slutade på 7 km, ett lagom långt pass efter att träningen varit daglig i sex dagar i rad.

Kvällen handlade om att sitta uppe. Bingolottos uppesittarkväll med goda vänner. Vännerna kom med trevliga överraskningar. Vinster till höger och vänster och mängder med god mat. Jag åt sjukt mycket med det var säkert nödvändigt för att bygga muskler, jag intalar mej det i alla fall.
Ja det var en helt fantastisk afton som utspelade sej i borgen.

Nu väntar ännu en dag som jag hoppas kunna lägga ner lite försiktigt i braiga lådan. Julafton 2014 vad har du i ditt sköte?


Ett mys på språng ;)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar