onsdag 10 december 2014

Sjukan och blombud....

De finns ingen som är så pysslig om myset ;)


Till sjukhuset och röntgen avdelningen. Jag kom in bums vilket var bra, väntat har jag gjort tillräckligt den senaste tiden.
En grundlig undersökning utfördes, jag skulle andas hit och dit och hålla den och andas normal. Jag var helt slut efter övningen ;)
Jag blev beordrad att spatsera bort till medicinavdelningen för att träffa min doktor. Han var på plats och vi beslutade att jag skulle åka hem och vänta på att han skulle återkomma när alla provsvar kommit.

Jag körde till bruket och det första som skedde var att jag dundrade in i matsalen och tryckte i mej ett julbord. Jag hade fastat hela morgonen så nu gick jag all in. Allt från grisen, tomtegröt och godisbordet slank ner.
Dagens första möte varade till halv fem och efter det fick jag en snabb sittning med min gamla chef angående uppförande och bemötande. Det gällde inte mej denna gången. Vi hade ett bra samtal och dessa frågor blir allt viktigare i det hårdnande klimatet i samhället. Hur vill jag bemöta och bli bemötta av mina kollegor?




Utstämpling på bruket och vidare till ett fackligt möte. Det blev ett kort möte där det beslutades att en omröstning skulle ske på annan ort. Alla skulle få samma möjlighet att rösta. Demokratin när den är som finast.
Jag blev ombedd att bli rösträknare så nu hänger räknandet på mej. Kulramen fram.

De som mötte mej när jag kom hem var en vacker krya på dej bukett med blommor som kommit med bud under dagen. Mina vänner är av en sällsynt sort. Jag blev så väldigt glad över gesten.

Myset och jag hann med ett parti med snigelspelet och hon fuskade som vanligt. Jag ser ingen lösning på det problemet just nu. Hon är en enveten liten dam den där Mollie Vilhelmsson.



;)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar