torsdag 2 maj 2019

Sköna Maj....

Paus på löpningen...


Klockan slog nio och fortfarande hördes inte ett enda litet knyst från min dotters rum. Jag fick helt enkelt gå och väcka henne. Inte skulle väl första majdagen sovas bort.

Vi tog det lugnt och moslade runt i palatset, vi fick ner frukosten efter ett tag och efter det var det dags för läxan.
Det gick fint, mindre fint gick det när jag skulle läsa boken om hunden Laika som sköts upp i rymden i slutet av 50-talet. Jag började lipa över hur hemsk den var och hur hemskt det var att skicka upp den lilla stackars hunden helt ensam i rymden.

Jag hämtade mej något och hjälpte Mollie med att lägga ihop lite bilder från vår resa på ett USB-minne som hon skulle ta med sej till skolan och visa.

Och vips var det middag och jag föreslog en cykeltur, lilla fröken nappade på idén. Vi trampade glatt in till stan och vi gjorde ett stopp vid glassbåten, Mollie tog en liten glass  jag lät bli.
Vi tog en vända inom trädkojan som en kille jag känner byggt, det var några år sen vi var där men den var lika imponerande nu som då. Så bygger vi kojor i Sölvesborg liksom ;)

Slott eller koja?

Vi trampade hem och bytte om till löparkläder, det var kyligt så långbrallorna åkte på. Vad då sköna maj?
Jag sprang tre km med myset på stigarna på berget, det var supermysigt, hon lämnades sen av på undantaget och jag drog vidare. Jag testade mördabacken och där kändes det att jag hade ett Marathon i benen. Agnarna skildes från vetet kan man lugnt säga ;)

Väl hemma fick vi in under vatten både myset och jag, när det var klart började vi laga middag. Jag kände att jag saknat att stå vid spisen. Kyckling curry och ris levererades från det Jockarpska köket. Supergott.

Jag parkerade mej i soffan och drog iväg min anmälan till mitt nästa Marathon som går om tre veckor. Härlig känsla att ha ett lopp inplanerad i närtid. Jag ser särskilt framemot att få träffa några andra Marathon löpare som jag ska ha sällskap med <3


Hon tränar på....


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar