söndag 19 maj 2019

Smärtsamt.....



Arbetet avslutat för den här gången, nu väntar nio dagars ledig tid och den är viktigt.
Viktig för mej och för myset. Rutiner i form av uppstigning, kvällssaga och nattning. Det är fina rutiner det.

Vi tog en chill Lördag, jag sa till Mollie att jag skulle titta på en film, hon bara glodde på mej och sa:
- Men mamma! du brukar ju aldrig kolla på film.
Nä just det men jag ska nu sa jag och rev av ett leende.
Jag hade siktet inne på en film med mina två favoritkvinnor. Och gosse vad vackra dom är. Filmen är från 2010 och jag har villat se den sen den kom ut men jag har känt att jag inte varit redo. Jag var rädd att mina sår skulle öppnas upp och smärta.
Men nu kände jag mej i perfekt balans och ja, den var otroligt smärtsam och vacker. Filmen med namnet Lyckan, kärleken och meningen med livet, kanske den bästa film jag nånsin sett. Efter Yrrol då ;)

Inget storkok till middag, jag orkade inte och Mollie var inte på hugget i köket heller, hon tog rester av tacos och jag en enkel pastatallrik. Uppladdning för maraton Chiafrö, rödbetsjuice och pasta, vad kan möjligen gå fel där va?

En hundpromenad på berget och vi passade samtidigt på att kolla och samtala med det hundratals cyklister som befann sej på våra domäner för att tävla i (ESS) Enduro Sweden series. En av de sju deltävlingarna i serien kommer att köras under söndagen in my hoods. Så himla roligt.

Hem från berget och Mollie tog ett bad, jag tog en dusch och klara var vi samtidigt, det enda som återstod var att reda ut min dotters långa vildvuxna och dundertjocka hår. Lördagskvällen var räddad typ.


Löparskor på.....


Jockarp.

1 kommentar:

  1. Har du läst boken som filmen är baserad på? Gör det 🙏😍

    SvaraRadera