söndag 12 maj 2019

Tid för allt....

Filterlös morgon...kl 05.30


Ett tolvtimmars pass i vedsvängen. Ja det dagliga brödet måste förtjänas på något sätt och detta är mitt sätt.
Det var en bra arbetsdag, mycket blev gjort och det i glädje.

Jag var i stort behov av en dusch efter det avslutade passet, men det fick vänta en stund till. Mollie som hängt med mormor hela dagen ville ut och springa en sväng på berget och jag var väl inte super sen med att säga ja till den idéen. Jag märkte hur bra det var för mej att få andas skog. Vi sprang lite och gick lite. Mollie gillar att gå i skogen och prata och hon sa sej ha saknat att samtala med mej under dagen ;)



Efter turen fick jag äntligen ställa mej i rinnande varmt skönt vatten. Jag tycker vanligtvis det är supertråkigt att duscha men efter en arbetsdag som innefattat både smuts och svett och en löptur på det gör att till och med jag ser det som förnöjsamt att stå och filosofera i duschen.
Nya kläder på och in i bilen. Vi skulle till stan.

Sölvesborgs första Ultralopp var nämligen i full gång och jag ville känna på känsla lite, får vara liiite delaktig även om jag i år inte hade möjlighet att springa. Och nog blev jag sugen alltid.
Löparna hade sprungit över sex mil när myset och jag kom dit och dom såg fräscha och oförskämt pigga ut. Grymt.
Vi pratade lite med arrangörerna och löparna sen väntade det glass för min dotter. Det ska finnas tid och utrymme för allt ;)
Efter glassen tog vi ännu en runda ner till området där loppet gick. Lite mer löparsnack men sen väntade soffan och en skål popcorn. Det var en bra lördag trots att det var en aning för många timmars jobb.

Vi fyra.....


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar