tisdag 14 maj 2019

Spioner....

Ibland springer jag bland löv och ibland barr ;)


På grund av helgjobb så blev det sparsamt med löpning i helgen, detta gjorde att jag hade väldigt mycket spring i benen när jag vaknade upp måndag morgon.
Solen sken och luften var hög och lätt att andas. Redan när jag gick med Mollie till taxin så kände jag att det skulle bli en mycket njutfull löptur.
Jag tog en tur på 21 km och det var backe upp och backe ner. Jag matade på uppför och kände inget motstånd alls. Det är en fantastisk känsla att ta med sej mot helgen då det åter är dags för Marathon. Jag vet dock att formen kan ändras och att jag även har fyra nätter som ska klaras av i vedsvängen gör att uppladdningen inte kommer bli optimal inför loppet. Men fokus är att ha roligt ;)

Mollie kom hem från plugget och hon var i bra form, jag växlade några ord med taxichaffisen innan jag vände in mot palatset igen.

Några vänner kom på besök och eftermiddagen blev chill, vi låg i soffan och småpratade skrattade och njöt av livet.
Barnen lekte spioner och jag såg spår efter leken på Mollies garderobsdörr i form av postitlappar med bevis på ;)
Jag blir glad av den sortens lek.

Läxan lästes och middag i form av stek, potatis och galet god sås lagades. Min rätt kammade hem 17/20 möjliga poäng av lilla fröken provsmakare.
Nattningen började med lite tårar något som var känsligt för min dotter var tvunget att komma ut genom tal. Efter det skrattade vi en stund för att slutligen gå över i lugn och sist en helt avslappnad trygg sovande tjej.

En fin dag var till ända.



Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar