måndag 6 maj 2019

Fräsch....

Aktiv ;)


Sovmorgon, Mollie sov efter vandringstrippen och hon sov länge. Själv satte jag mej på palatsets trappa och avnjöt mitt morgonkaffe. Det var full fart på svalorna som var igång med att bygga sina nya bon. Det är en härlig tid och trots att dom skiter ner hela huset för mej så kan jag inget annat än att känna en lycka över dom små fåglarna när dom passera mitt huvud och kämpar för sin familjs överlevnad. Det är vackert.

När Mollie vaknade kom hon insnurrad i sitt täcke, hon öppnade palatsets dörr och jag mötte det vackraste som finns.
God morgon sömntuta sa jag och log mot henne, jag frågade om hon hade träningsvärk från vandringen, det hade hon inte, lite stel i vaderna men annars var hon redo för en ny dag.

Vi tog det lugnt under förmiddagen. Vi bäddade rent, körde ett par maskiner tvätt, hängde ut den på linan, den torkades, veks ihop och las in i skåpen igen. Snabba ryck.
Jag klippte gräset och jag tog även en vända med röjsågen för att bli av med lite mer gräs runt palatsets kanter.
Bilen tvättades men jag såg att det var ogjort. En timme senare var den gråa nyansen på kärran gulprickig av pollen.Tack för det liksom. Morr.
För att få mej på bättre humör lirade vi lite badminton, alltid lika roligt, speciellt när det blåser ;)

Jag vet att kroppen inte läkt efter mitt senaste Marathon, det tar tid, men jag kände ändå att kroppen var fräsch på mitt löppass. Jag dundrade upp för mördabacken, jag tryckte på lite för att höja pulsen och det gick fint. En mils löpning i en underljuvlig natur. Jag var tvungen att stanna och bara se på allt grönt runt om mej. Jag log och tänkte, livet är bra vänligt mot mej just nu.

Middag lagades och myset tog ett bubbelbad. En fin avslutning på en bra dag och helg.

Tid med mej själv....


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar