onsdag 15 maj 2019

Pension....

Redo...

Att jobba både dag och natt är ingen höjdare men ibland får jag liksom inte till det riktigt.
Skyddsrond under dagen vilket är viktigt för att få en säker och trygg arbetssituation. Det gick bra, jag var pigg och på bettet. Mollie var i skolan så jobbet inkräktade inte på vår gemensamma tid vilken jag ser som oerhört viktig.

Jag hade ett möte inplanerat med en försäkringstomte. Vi gick igenom mina försäkringar och efterlevnadskyddet. Vi tittade även på pensionen. Jag fick informationen om att jag kunde gå i pension vid 65 års ålder och bibehålla min inkomst oförändrad till 77års ålder. Det smakade gott vill jag lova. Det känns som mina kort spelats rätt, att jag drar in några vuxenpoäng där. Nu är det förvisso ett tag till jag är 65 men ändå ;)

Jag drog hemåt och jag hämtade upp myset på fritids, jag bad henne hämta upp sina saker från sin krok. Hon mötte mej gråtandes. Svaret jag fick från henne på frågan om varför hon grät var.
- Min kulpåse är försvunnen.
Gahhh, jag blir smått galen på att ingen verkar förstå skillnaden på mitt och ditt.
Vi gick till fröken och berättade att kulpåsen kommit bort och jag bad dom hålla ögonen öppna och titta lite extra efter en svart sammets påse med kulor i.

Vi kom hem och efter en stund ringde telefonen, kulpåsen var återfunnen och det verkade som om det flesta kulorna var kvar. Det var "bara" dom lite större kulorna som var försvunna. Jag lovade min dotter nyinköp av stora kulor en dag i veckan.

Kvällen var det dags för avslutning med scouterna, grillning stod på agendan och det blev en väldigt behaglig och mysig kväll. Korv grillades till ljudet av bräkande får.

Mollie hem till undantaget och jag spenderade natten i vedsvängen. Livet ;)

Jockarp.....

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar