torsdag 30 maj 2019

Ny krönika....

Släpp tvivlet....


Jag har tvivlat på att jag skulle kunna leverera en krönika likt den jag skrev i min lokalkorredebut. Men med småbyxor, linne och ett par löparskor på fötterna så föds kreativiteten i mej. En ny krönika har grott inom mej under mina löparpass, jag har dock haft svårt att sätta mej ner och skriva ner det som finns i mej. Men tisdagskväll var det dags, jag satte mej vid min laptop, tog ett tomt blad och lät fingrarna flyga över tangentbordet och forma orden som fanns i mitt hjärta. Jag blev hyfsat nöjd med texten och formuleringarna. Jag hade nog kunnat höja mej ett snäpp till men ibland ska man nog inte jobba allt för mycket med texterna, ibland ska man bara skriva, släppa och gå vidare.
Min boss på tidningen gav feedback omgående genom att informera mej om att vissa små justering gjorts i texten och att den kommer släppas redan idag. Bom....Snabba ryck minsann.
Jag fick även rader till mej om att jag gör ett fantastiskt jobb med krönikorna och att jag har talang. Jag tackar ödmjukast för dom raderna och jag är så otroligt stolt att få sån feedback från människor som är skolade i journalistiken. Det är ju liksom inte jag det ;)

Gårdagen gav mer. Mollie kom hem med taxin innan mej men vi ligger i träning inför hösten. Jag har nämligen sagt upp fritidsplatsen för henne. Vi är redo att börja ett nytt kapitel i vårt liv i vår familj.
Hon låg på soffan och chillade när jag kom innanför dörren, vi pratade lite om dagen om hur hon haft det i skolan. Ny läxa var med hem men hon var inte sugen att läsa den. I stället planterade vi om hennes citronträd i en större kruka, hon hade sju frukter på men endast 5 var kvar när planteringen var klar. Hon grymtade lite om det men sen drog hon igång med att göra citrondrinkar.

Jag har haft lite bry med mina medaljer ett tag, delikata bekymmer förvisso men jag vill liksom ha dom framme men på ett snyggt sätt. Jag fick ett tips på hur man kunde göra och det tipset utvecklade jag lite, så i stället för medaljtavla hänger nu mina medaljer (som jag förövrigt är grymt stolt över) upphängda på en gardinstång vid vårt matbord. Vi blev nöjda både myset och jag och det är ju bra det.

Kvällen ägnade vi åt ett program om en djurpark i England, Mollie låg med sitt huvud i min famn och jag masserade hennes hårbotten, hon älskar det och jag älskar det. En bra kväll alltså.


Tadaaaa. Så nöjd.

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar