lördag 25 maj 2019

Från öst till väst....



Fredagsmorgonen började tidigt, jag vaknade klockan fyra och kunde inte somna om. Jag lyssnade genom dom nysläppta låtarna på spotify men jag blev besviken, inget i min smak alls.
Mollie vaknade halv sju och ropade på mej, jag kröp ner till henne och hon började prata om Pokémon, lite besatthet över det tror jag ;)

Jag vinkade av henne vid bussen och sen drog jag ut på en löptur. Jag tog några nya vägar. Snart ska jag nämligen ha besök av min partner som jag ska springa Ultran ihop med i höst och vi ska känna lite på terrängen och distansen hemma på mitt berg. När jag sprang så funderade jag faktiskt på om terrängen inte är lite tuffare här än i fäders spår. Jag drar ofta in lika många höjdmeter på mina 3 mil som det bjuds på i dalarna under nio mil. Nu ska vi inte springa hela distansen på berget och jag räknar med att tempot måste hållas lågt eller får vi bli hämtade med bil ;)
Fredagsturen slutade på 23 goa kilometer, jag var redo för helg.

Hästarna är på bete och vatten måste köras dit, det var en syssla jag roade mej med efter frukosten som intogs på undantaget. Tre vändor med fyrhjulingen och 100 liter färskt kallt vatten bjöd jag det gamle fyrbeta på.

Bilen dammsögs och tvättades på utsidan, den tankades och packningen lastades in. Vi var redo för en helgutflykt. Det var dags att lämna öst för att ta oss en liten tur till väst. Förvisso heter stället och stranden vi ska till Östra stranden men den ligger på västkusten ;)
Vi ska ta det väldigt chill är tanken, men självklart har vi lite överraskningar i rockärmen och jag formligen älskar det.


Ett lite besök här kanske ;)

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar