tisdag 27 augusti 2019

Fröken rätt?

Paus i cykelturen....


Med dagar som innefattar många timmars arbete har livet i övrigt en tendens att stanna av. Men med en dotter som har sina behov får jag liksom ändå ta mej en aning i kragen.
Jag har jobbat tolvtimmars nattpass vilket då även kräver en viss återhämtning dom andra timmarna.

Lagom mossig i huvudet har vi i alla fall tagit oss ut på cykel en liten tur vilket var skönt. Vi cyklade ner på fälten och sög in den magiska doften av nytröskade vetefält. Potatisarna i sina rader avger även dom en doft som hör den nalkande hösten till.
Det är dofter som följt med mej sen barnsben och skiftningarna i årstiderna ger även skiftningar i dofterna. Och jag älskar dom alla.

Mollie pratade som vanligt oavbrutet och jag flinade lite åt henne när hon en aning för stor för cykeln trampade på i takt med munnens pladder. Hon är verkligen guldklimpen i mitt liv.

Efter måndagens skola kom hon hem till byn med en kompis, det var för dagen högsommarvärme så efter lite mellis drog vi till havet. Det bjöds på 20 grader och två timmars bad. Tjejerna hade fina timmar då dom gjorde simshower och jag satt på bryggan och gav poäng över deras vattenkonster.
Jag pratade med lite för mej kändisar, ämnen som löpning, vasaloppet, bad, pension, resor, Mollie och arbete avverkades ;) Jag är överförtjust i dessa möten. Det är verkligen en del i livet som kryddar.

Och så är det då bestämt. Dejtdags.
På lördag rullar den tyska skönheten väster ut mot Göteborg och dess nöjespark. Det ska ätas karamell och åkas karusell och det ska det göras med en kvinna som är helt oförstörd för mej. Jag ser framemot mötet väldigt. Det kan nämligtvis vara hon. Hon fröken rätt ;)


Skapar sommarminnen.....

Jockarp.

1 kommentar:

  1. gud vad roligt för dig med dejt, hoppas att det går vägen och allt känns bra efteråt med :)
    kram

    SvaraRadera