fredag 16 augusti 2019

Mycket kort.....

Mysmorgon...


Vi startade morgonen lite tidigare än normalt, det var mulet och grått. Vi tände lite ljus och kröp ner i soffan med våra täcken. Kortspel och mys, vi gjorde ett avbrott och åt lite frukost, sen lirade vi vidare.

En kompis hörde av sej och ville komma och leka men för dagen sa jag stopp. Jag behövde tiden med Mollie för mej själv, vi ska vara ifrån varandra hela helgen och nån rättvisa får det minsann vara.

Efter kortspelet drog vi igång och baka, muffins var typ det enda vi hade ingredienser till. Vi hade så vi kunde pimpa dom med glasyr så det gjordes självklart. En lite muffins slank ner, jag kände att vi var tvungna att provsmaka godbitarna.

Under eftermiddagen tog vi en lång, lugn skön runda på berget. Vi hittade lite svamp som vi tog med oss hem. Vi strosade, pratade och satte oss på en sten och fikade. Ryssberget börja mörkna och nu kommer snart tiden då hela berget åter skiftar färg.
Det slog mej hur mycket jag tycker om just dom där skiftningarna. Jag funderade över att jag blir lite rastlös under sommaren, och då kommer hösten lagom, efter en tid på hösten börjar det klia i mej och jag behöver en förändring, ja och vips står vintern och knacka på dörren. Jag njuter och jag lider under vinterns mörkaste tid men jag biter ihop och jag ser åter ljuset när våren är på ingång. Gosse vad jag älskar Sverige och dess skiftningar.

Vi lagade middag och åt under tystnad, ingen av oss var så pratglada. Efter maten svängde det dock, ännu en kamp i kortspelet väckte busarna i oss.
Kvällen avslutades med att Mollie skrev hejarop på mina armar. Allt för att jag ska stärkas och orka.

Fröken turkos....


Nu tuffar jag vidare mot Mora.

Jockarp.

1 kommentar:

  1. Hej,
    Är det Ultravasan du ska springa?
    Ett STORT lycka till!!

    Mvh
    Elin

    SvaraRadera