tisdag 26 november 2019

Duracell.....

Mollie i skrivatagen ;)


Uppstigning sju. Mollie fick mat i magen, jag kaffe. Hon borstade håret, tänderna och fixade med alla andra måsten innan skolan.
Jag skjutsade henne till plugget.

Jag for hem och vidare upp på berget i löparskorna. Det var småkyligt men svetten pressades fram efter tre kilometer, mördabacken får mej att svettas om det så är tio minus. Upp kom jag och jag fortsatte piggt vidare upp för berget. 21 km drog jag in innan jag åter var hemma för att sätta mej och avnjuta ännu en kopp kaffe.

Bilen såg bedrövlig ut, sand inne och totalt igengrodd på utsidan. Ett rejält tag fick med det tas för att få den i ordning så att vi åter åker ståndsmässigt.
Jag frös som en hund så jag kröp i min fina vinteroverall under tvätten ;)

Inomhus, tja även den delen har prioriterats bort ett tag. Fem maskiner tvätt låg torktumlat och klart för vikning i en hög och det retade mej. Klök vad jag tycker det är tråkigt att vika tvätt. Men som den husliga och ansvarsfulla vuxna människa jag är så satte jag mej över tråket och började vika.
Sängkläderna byttes och jag bäddade nytt både till mej och myset.

Julen är i antågande och eftersom jag ska befinna mej på annan ort stora delar av veckan så såg jag det som ett mycket smart drag att ta tag och jula lite. Julstjärnorna åkte upp och även Mollies rum pimpades en aning. Nu är vi i alla fall med på banan ;) Bra där.

Vi passade kamphundarna under kvällen och efter en mycket god middag satte vi oss i soffan och gosade med dom små grabbarna.
Jag var minsann trött efter dagens aktiviteter, men det som är gjort är ju liksom gjort.

Herregud så grant ;)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar