fredag 15 november 2019

Ihop....


Ibland ser man inte allt klart....


Det där med att umgås med yngre människor kan ibland vända moll till dur.
Mollie hade en kompis med sej hem från skolan och efter att jag sett till att stilla deras hunger så spelade vi lite spel. 
Ett spel som jag ogillar skarpt är finns i sjön. Men jag blev nedröstad gällande att spela eller icke spela. Att göra det med ett par små damer livade faktiskt upp det hela till den milda grad att jag efter tredje spelet sa mej gilla det.
Båda två flinade åt min entusiasm :)

Vi var ute en sväng och frisk luft har en god effekt på mitt humör. Jag gick runt på gården och njöt av allt fint jag faktiskt har runt om mej. 
Den stora Ekens krona på baksidan hade färgen av brunt och orange men löven satt fortfarande bestämt kvar på sina grenar. Jag funderade över dess historia. Människor har kommit och gått men det pampiga och starka trädet stod fortfarande där helt oberört av tidens gång. Vackert.

Jag lyssnade observant på dom bägge kompisarna när dom i mun berättade om sina problem i skolan under rasterna. Det är kojproblem. Någon annan har helt enkelt snott deras koja. 
Jag fick slita för att hålla mej från flin och jag svarade hm och mm emellanåt. Men innerst inne tänkte jag bara. "om ni bara visste vad som väntar er i livet så skulle ni njuta till 100% av livet just nu" Men dom tankarna höll jag myndigt för mej själv ;)

Kompisen åkte hem och myset gick in på sitt rum, men bara för en liten stund. Hon kom strax tillbaka och sa:
- Mamma vi kan väl göra något ihop.
Självklart, vad vill du göra?
Vet inte fick jag till svar.
Vi satte oss i soffan och under tiden min dotter funderade på vad hon ville göra bjöd jag henne på en fotmassage,
Vi stannade vid det. Hon tyckte det var en kanonaktivitet ;)





Jockarp.

1 kommentar:

  1. Låter som ni hade en härlig dag, älskar fotot på skogen. Skulle jag kunna få sno den bilden ? Jag målar nämligen och skulle så gärna försöka måla av den vackra bilden ☺

    SvaraRadera