torsdag 7 november 2019

Hjärnexpert......



Lätta arbetsbördor denna veckan men ändå tidskrävande. Jag hade möjligheten att få gå på ett föredrag med professor Magnus Svartengren. Det märktes att han hade en aning fler högskolepoäng än jag. Det var blixtsnabba vändningar och jag fick inte tid till att smälta det han sa, det var ett litet problem för mej. För mycket information på för kort tid. Men väldigt intressant.
Läkare är intressanta att lyssna på. En del i alla fall ;)

Eftermiddag och en ny föreläsare i form av hjärnexperten Caroline Palmstedt. Visst att jag visste en del gällande hur träning och vila påverkar hjärnan i en positiv riktning, men det är alltid bra att få en uppfräschning och en puff om hur bra träning är för kropp och knopp.
Jag var nöjd över dagen och det är en bra känsla.

Mollie var på scouterna och jag tog en enkel promenad. Kroppen har känt okej men lite lugnare program skadar nog inte efter den hårda belastningen som ett marathon faktiskt är.

Vi har spelat lite spel på kvällarna och det är en fin stund.
Nattningarna har varit en aning sega, vi har läst ut boken om Lille prinsen och nu är vi lite veliga om vilken vår nästa kvällsbok ska bli.

Det har varit en aning svettigt ekonomiskt för mej. Mollie har under en kort tid tappat två tänder.
Hon informerade mej om att man brukar få fler slantar av tandfeén om man lägger tanden i en skål utan vatten. Det gjorde hon självklart och jag fick slänga ner en större hög med slantar än vanligt.
Det roligaste är ändå att hon fortfarande tror på tandefeén, tomten är hon skeptisk till men tandfeén är en aning speciellare tydligen ;)

Lilla fen (jag då) Har nu lagt tand nummer tio i säkert förvar för att i framtiden kunna avslöja sanningen om tandefén. Men än är inte den tiden inne.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar