tisdag 12 november 2019

Psalmsånger.....



Att kliva upp klockan fem en måndagsmorgon tillhör verkligen inte min favoritsysselsättning. Men upp skulle jag och upp kom jag även om det var trögt.
Det blev ännu trögare av att jag skulle lämna en halvsovandes kvinna kvar i sängen. Men plikten kallade.

Jobbet slutfördes 14:00 sen väntade fri lek. Jag tog på mej min viktväst och gav mej ut på berget. Jag var brutal och valde mördabacken, en aning mör var jag när jag nådde toppen.
Det var ett behagligt ljus i skogen, det kändes nästan som vår. Jag gillade känslan men det där om vår fick jag vackert slå ur hågen. Det är en bit dit.

Jag mötte upp min dotter och hon berättade om sin skoldag. Om att fröknarna klätt ut sej till sagofigurer. Jag gillar lekfullheten som råder i skolan nu för tiden. Dagarna startar minsann inte upp med en psalmsång som det gjorde för mej när jag gick i småskolan. Nepp nu är det andra bullar, på gott och ont såklart, men mest gott skulle jag tro.

Vi tog det lugnt i hemmet vrå under kvällen. Läxan lästes och vi åt en smaskig middag men för övrigt var vi i sakta tempo. Nästan helt orörliga. Jag kollade på lite gamla bilder och ett par matcher skip-bo hann vi med innan sänggång.
Galet trött somnade jag i min dotters säng men vaknade upp igen och hasade mej in i min säng.

Hittade denna tjusiga bild ;)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar