tisdag 17 december 2019

Match....



Myset lämnades vid taxin och jag begav mej mot Ljungby. Jag hade ett uppdrag med att vara delaktig i en leveranskontroll av en maskin.
Mötet och kontrollen gick bra vilket var glädjande.
Jag fortsatte väster ut mot Halmstad och där checkade jag in på ett hotell, jag hade en planerad dejt med min tjej.
Vi möttes upp och tog en snabb fika sen vidare mot en idrottshall.

En sport jag alltid varit svag för men som jag under de senaste 20-25 åren inte utövat. Badminton och det var dags för match.
Det som stod på spel var en middag. Hej hopp en trerätters och jag var måttligt road över att behöva stå för den notan.
Men jag var ringrostig och det är kanske inte så konstigt.
Jag fick däng så det smällde om det men jag vet att jag har det i mej så med lite mer matchträning så kommer jag kunna bli rysligt bra igen.

Hem till hotellet för att fräscha till oss en aning, hunden skulle rastas och restaurang skulle väljas. Fullt upp alltså ;)
Restaurangvalet gick enkelt. Asian Bank office. Ett makalöst fint ställe med galet fin mat. Vi slog till med tre rätter som vi delade. Nya rätter för mej vilket gjorde det extra spännande.
Att sitta på en restaurang med en böna man är kär i utan att behöva tänka på något annat än just bara det som sker för stunden var galet lyxigt. Och ovant.
Jag njöt av stunden och av att bli uppassad av den väldigt trevliga serviceinriktade personalen. Ett kanonställe med kanon mat och en formidabelt trevlig bordsdam.
Notan ja. Mm förloraren i badminton matchen fick vackert lufta lädret en aning och för denna gången var det då jag ;)



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar