lördag 28 december 2019

Miami.....






Vi vaknade givetvis upp väldigt tidigt, tidsomställning hej.
En promenad för att få tag på lite kaffe till mej och lite mat till Mollie. Hon behövde det verkligen efter den tuffa resdagen.
Vi var ute i den ljumma morgonen en timme innan vi begav oss in på hotellet igen. Lite mer vila sen var vi redo för dagen.

En promenad i sanden på stranden. Miami Beach är verkligen stor. Mollie busade i strandkanten, hon tjöt av glädje när vågorna skvätte ner hennes små byxor.
Jag höll mej på avstånd jag :)
Vi köpte en boll som vi hade roligt med, vi kastade gris på en volleyboll bana. Det var massor av folk som kom förbi, lite annat än den tidiga morgonen när det var i det närmste helt folktomt.

Vi lämnade beachen vid 14:00 och tog en taxi till hamnen där lyxkryssarna låg på rad, den ena större än den andra. Och det var den andra vi skulle åka med.
Incheckningen gick väldigt smärtfritt. Lätt som en plätt vilket var skönt.
Vi välte i oss lite av buffén sen gick vi på upptäcksfärd. Spännande.
Vi hittade ett pingisbord som vi slog några slag på.

Vi missade information om en utrymningsövning, när alla andra resenärer så duktigt varit och hämtat sina flytvästar stod jag och Mollie helt utan.
Det gjorde inte så mycket och övade gjorde vi.

Vi tog ett bad i bubbelpoolen, behovet var stort för Mollie att få kyla ner sej så hon tog ett dopp i den ”kalla” poolen. Det gjorde inte jag.

Efter badet snyggade vi till oss och gick till bords.
Tre rätter slank ner enkelt vilket var bra, nu var vi mätta och väldigt sömniga. Vi tog en sväng runt på båten med sen väntade minsann sängen. Helt slut.



Jockarp.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar