tisdag 7 januari 2020

Bahamas......







Sista stoppet på resan. Bahamas. Jag saknade den tryckande tropiska värmen men när solen var framme var det varmt och skönt.
Vi begav oss ut med en lite mindre skuta, ut till ett rev. Där åkte snorkeln på och i vattnet med ett plums.
Jag var inte så värst imponerad, jag har både snorklat och dykt på betydligt bättre platser men det var väldigt roligt för Mollie. Hon uppskattade det väldigt.
Efter snorklandes bjöds det på juice vilket hon uppskattade än mer :)

I land igen och vi käkade lite lunch sen parkerade vi oss på stranden, Mollie och en tjej som hon lärt känna hängde ihop och hade några väldigt mysiga timmar i havet.

Vi blev frusna och efter ett par timmar i havet plaskade vi lite i bubbelbadet som höll sådär en 40 grader.

En promenad på kvällskvisten blev vår sista aktivitet. Men den var väldigt rofylld.
Ja, resan börja lida mot sitt slut och vi har många nya minnen med oss hem, inget snack om den saken. Att göra en sån här resa med det bästa ressällskapet är enkelt. Att höra Mollie prata med ryssar, spanjorer, engelsmän och svenskar är en höjdare i sej. Hon har verkligen imponerat på mej. Hon har beställt mat, hon har frågat om vägen och när någon frågat henne om hur hon mår har hon ställt en motfråga på engelska. En lärande resa alltså.

Vi anländer till Miami och vidare bär det av över Atlanten ännu en gång.
Det är fantastiskt att resa bort men det är snäppet bättre att komma hem. Och denna gången kommer jag hem till min flickväns famn. Det kommer bli magiskt.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar