torsdag 30 januari 2020

Kneg och bad.....

Redo för träning....

Vattenpolo....


Jag skulle egentligen vara ledig i nio dagar men ett par möten och lite jobb kom emellan så tisdag och onsdag betydde kneg.

Under tisdagen mådde jag inte så värst bra, jag var enormt trött i kroppen och jag var osäker på anledningen. Det kändes som om jag knappt kunde hålla mej upprätt. Och så var jag väldigt sömnig på det, hua.

Tisdag betyder ju också scouterna för Mollie och det ger mej utrymme till träning. Jag hade inga höga förväntningar på mitt pass. Jag visste inte hur kroppen skulle svara på tvingad rörelse. Jag tog vägen över bron och fortsatte på cykelbanorna. Ju längre jag sprang desto piggare blev jag, i stället för att vända tillbaka till scouthaket drog jag vidare över länsgränsen, in i Skåne.
Där tog jag av på en väg som jag trodde skulle vara upplyst. Nepp. Endast den stjärnklara himlen och en liten skärva av månen blev mitt ljus på vägen. Jag är inte den mörkrädda typen men jag sprang i raketfart genom allén, genom skogen, ända fram tills jag var framme på cykelbanan andra sidan av skogen.
13 km drog jag in och det i en hastighet av ljuset. Det var väldigt längesen jag sprang ett så snabbt pass och det var skönt att få till en dag som började som klister.

Onsdagen och det var time för badhushäng igen. Mollie, en kompis till henne och så jag.
I över tre timmar var vi i badet och 40 minuter av den tiden simmade jag fram och tillbaka. Den andra tiden satt jag i varmbasängen och filosoferade på livet.
Tjejerna roade sej själva och det är så fantastiskt att se.
Trötta och mysiga efter bastandet tuffade vi hem.

Vi åt en sen middag och chillade lite i soffan med varsin dator i knäet.
Efter att Mollie nattats öppnade jag åter böckerna om Kungsleden. Sommarens vandring börjar ta form och i huvudet står jag redan där på fjället och blickar ut mot höga snötäckta toppar och djupa dalar.

Jag ska drömma några månader till, sen är jag redo att uppleva.

Som jag längtar....


Jockarp

2 kommentarer:

  1. Var blir det vandring någonstans i år?
    kram Anne

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tanken är att vi ska börja beta av Kungsleden i år. Start i Abisko och sen vandra neråt ;)

      Radera