måndag 27 januari 2020

I bland kommer livet emellan......



Det har hänt en hel del sen jag skrev sist, jag har prioriterat annat alltså.
Jag har jobbat fyra nätter i vedsvängen och efter sista natten kom jag hem till min tjej. Den känslan är helt fantastisk. Att krypa ner bredvid någon man tycker väldigt mycket om.
Jag kände mej väldigt lyckligt lottad.
Att lyckas med sovmorgon till halv nio och dricka kaffe i sängen är även det en form av lyx som gör att lyckoruset bubblar i mej.

Mollie och jag var en vända på stranden med lilla valpen och det var mycket bus och lek. Friska vindar och öppet hav det gör susen för kropp och knopp det.

Fantastiska måltider har radats upp. Palatsets kök har verkligen levererat stort. Allt från ryggbiff till torskrygg med hummersås till kyckling med grön curry. Livet har varit njutbart helt enkelt.

Badhuset ihop med en kompis till Mollie och hennes familj. Jag har hittat en ny aktivitet i stället för att läsa när vi är i badhuset. Nu provade jag på simning och jag tror att det kan vara en okej träningsform nån dag i veckan.

Vi har spelat badminton och åter igen fick jag prygel och fick med det bjuda på lunch, men jag tror att jag hittat receptet på att prygla min böna i forumet. Ny taktik inför nästa match alltså ;)

Vi har även kört ett par sköna pass på berget i löparskorna, på den enda rundan körde jag med viktvästen vilket gjorde turen en aning trög men det är bra träning och det är jag i behov av. Att träna tillsammans är en enorm lyx.
Att jag lyckats träffat en tjej som gillar att göra aktiva saker och att göra dom ihop med mej är helt fantastiskt. Het perfekt faktiskt.

Vi har varit i en secondhand butik vilket var väldigt roligt, att jag inte fattat storheten med det innan, jag fattar inte det. Så himla kul.

En fantastisk helg på många sätt, att få spendera så mycket tid med människor jag tycker om gör att jag är fullproppad med glädje, förvisso lite småtrött men det tar jag gärna ;)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar