fredag 31 januari 2020

Vila och mat......

Helt färdig.....


Vaknade trött och eländig. Även Mollie var sliten när jag väckte henne. Hon snackade om tonåringar och jag lyssnade bara med ett halvt öra. Tänkte att tja snart är vi där och vad händer då må tro?

Hon kom till skolan i alla fall och jag kom hem till mina löparskor. Det regnade och det var blygsamma tre plus, nästan perfekt löpväder för mej alltså.
Berget var lerigt och det bet ordentligt i kinderna. Men kroppen kändes stark i gen så det var inte mycket att klaga på där inte ;) 17 km tryckte jag in innan jag kom hem till kaffehurran.

Det var kloklippardag på Noffarna så båda två är nu helgfina om tassarna. Jag busade lite med Lilla valpen innan jag sa hej och gick hem till mej.

Julpinalerna åkte upp på vinden, skönt att få undan det, snart ska påskriset in. Stressigt med högtiderna nu för tiden.
Mollie kom hem med taxin och som vanligt mötte jag upp henne på gårdsplanen. Hon var hungrig så lite mat i magen bums.

Vi åkte över berget till våra vänner och vi tog en promenad med barnvagnen, jag fick vara chaffis. Det gick fint och det är ju inte utan att gamla minnen från Mollies unga år poppar upp.

Vi svängde inom undantaget på vägen hem och turligt nog hade mormor gjort köttbullar. Världens godaste så vi välte i oss allihop myset och jag ;)
Sen väntade soffan. Vila och mat efter träning, det är viktigt det.

Nu mot Göteborg....



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar