onsdag 15 januari 2020

Frukt och grönt....



Det första "riktiga" springpasset detta året. Jag har förvisso sprungit på däck på båten men det är ju en viss skillnad mot berget. Jag tog mördabacken och det stramade faktiskt en aning, halvvägs upp fick jag näsblod efter att jag blåst ut lite snor ;)
Jag torkade nosen i handen och fortsatte springa. Blödandet avtog efter några kilometer vilket var skönt.
Sista biten hem var det en våldsam motvind så jag kände mej faktiskt en aning sliten efter milen, det var en väldigt ovanlig känsla det.

Jag kände ett stort behov av att mysa med lilla valpen så jag prioriterade bort en del måsten, det regnade och blåste otrevligt så arbetet som skulle utföras hade fått bli städning. Lagom road av det.
Så mys med Jennie en stund innan jag faktiskt tog mej i kragen och bytte sängkläderna i sängarna. Jag var nöjd efter den bedriften ;)

Efter kryssningen och efter buffédieten som vi var på där så har jag försökt att skärpa till mej en aning gällande intag av sötsaker och fet mat. Det går väldigt bra, lätt skulle jag vilja säga. Jag får i mej en del socker genom frukten som vi experimenterar med i mixern och det är säkert en bidragande orsak till lättheten.
Men grönsaker och frukt är numera vardagsmat för mej. (Ett tag i alla fall)

Jobb ja, nu är Mollie tillbaka i skolan och jag har minsann fått arbeta lite jag med. Tre veckor sen sist och det var förvånansvärt roligt att börja göra skäl för brödfödan.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar