tisdag 28 januari 2020

Livet som vuxen.....

Lunchdejt....


Skola för myset vilket betyder uppstigning vid en planerad tidpunkt, slut på chillet med kaffe i sängen alltså.
Mollie var pigg och glad som vanligt när hon vaknade. Jag bara älskar hennes morgonhumör. Hon pratar och jag lyssnar och hummar lite här och där när det passar. Jag är inte alls lika talförd som min dotter på mornarna.
Jag körde henne till skolan sen for jag hem igen.
Eftersom att den ena sidan av sängen var upptagen kände jag ett behov att parkera mej i sängen igen. Det är något som aldrig händer annars.
Men att ligga där mitt på förmiddagen fick mej att smaka lite på livet som vuxen igen, (eller livet utan småbarn)
Livet utan förpliktelser, livet utan alla måsten, livet utan att behöva serva och passa upp någon annan. Förbluffande skönt må jag säga.

Vi tog oss upp och avnjöt en kopp kaffe sen gick vi ut i ett gråmulet tråkigt väder, vi lekte lite med hundvalpen sen en tur till hästarna.
Jag avnjöt ännu en kopp kaffe till gitarrspel och sång i vardagsrummet. Lite nypamejiarmenkänsla på det.
Det känns verkligen som det är min tur nu.
Jag har träffat en tjej som är väldigt snäll mot mej och verkligen vill mej väl. Och det att hon faktiskt gillar mej precis som jag är är ju en stor bonus. Hon vill inte förändra mej, hon vill ha mej precis så fjabbig som jag är ;)

Eftrersom jag förlorade i badmintonmatchen fick jag bjuda på lunch och det gjorde jag i Kristianstad, en väldigt god lunch blev det på arena restaurangen.
Efter maten började hon färden mot västkusten. Ännu ett hejdå alltså.

Jag körde hem och vilade en timme innan Mollie kom hem från plugget.
Hon käkade lite sen skulle vi till skolan igen för utvecklingssamtal. Ännu en gång började hon gråta på samtalet men denna gången varade det en väldigt kort tid. Det går bättre alltså. Och i skolan går det väldigt bra för henne. Inga bekymmer alls faktiskt vilket måste vara det bästa en mamma kan få höra.

För att fira hennes framfart i studierna tog vi en vända till bibblan. Efter det skulle vi gå på café men alla ställen i stan var stängda så vi fick ta en tur till Mjällby kött och video (Extra) och fika på deras café i stället. Det gick alldeles utmärkt det.

Kvällsaktiviteten för mej var att leverera stekt fläsk och löksås inför dagens middag. Framåtplanering alltså. Bra där.

Fikadejt....


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar