tisdag 14 januari 2020

Jennie......



Att komma hem efter en fin resa är alltid härligt, nya minnen och upplevelser radas upp. Att komma hem till byn, till palatset och denna gången faktiskt också till en kvinna jag tycker väldigt mycket om. Det var helt enkelt maxat.

Både Mollie och jag har varit lite hostiga i några dagar så min träning har varit sparsam, men nu känner jag att jag börjar komma tillbaka.
Medans Mollie var i skolan tog vi en långpromenad på berget, vi gick upp till Grundsjön och där avnjöts en kopp kaffe. 15 km vandring blev det och vi hade fina samtal.
En hand som smögs in i min fick mej att känna ett lyckorus genom hela kroppen. Livet är då bra fint ibland.

Vi har även tagit ett par lugna löppass tillsammans vilket var glädjande för mej. Jag uppskattar att få sällskap på mina pass ibland. Lugnt och med några stopp för att pussas, kramas och titta på utsikten.

Vi har haft mer vuxentid och det i form av ett restaurangbesök. Vi började med en helt fantastiskt skaldjurssoppa, jag fortsatte med en magnifikt god bit av en fjällko. Dovhjorten serverades på min dejts tallrik, vi bjöd varandra på smakupplevelserna.
Det hela avslutades med dessert, även den slank ner problemfritt. Väldigt lyxigt och galet gott.

Vi har självklart även lagat mycket god mat tillsammans under helgen. Mollie fick en mixer i julklapp och den har gått varm i huset. Vi testar olika varianter och dom flesta blir väldigt väldigt smaskiga. Just nu ställer jag mej frågan om hur vi har kunnat missa allt detta. En mixer kommer från och med nu alltid finnas i vårt hem ;)

Och så har hon nu äntligen kommit hem. Den lilla Norfolktjejen vid namn Jennie. Vi körde upp till Vetlanda för att hämta henne och resan hem gick fint. Det är en tuff liten tjej.
Mollie är supergrym, det känns som hon haft hand om valpar hela sitt liv. Jag tror dom kommer få mycket skoj ihop även om detta nu faktiskt är mormors hund.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar