måndag 25 juli 2011

Flyt....

Bus i bilen.

Jag hade barnvakt i form av mormor igår, de behövdes än en gång röjas lite här hemma på gården, när jag gick där med röjsåget på magen och filosoferade så tänkte jag bland annat på att vintern har sin tjusning med att man slipper flugor och att gräset håller sej på lagom  höjd.
Jag grunnade en del på min sk fru och på hur länge hon ska vara det innan hon går över till att bli min ex fru, funderade över hur jag ska fira den första bröllopsdagen/natten, den lär väl inte bli alltför het kan jag tro, tror nog inte att hennes blir så mycket hetare heller, det är ju glädjande.
Tänk ändå att jag snart varit gift i ett helt år och inte sett röken av varken min fru eller hennes vrickade familj, den familj som skulle bli en del av Mollies liv.
Där det sas att jag skulle få så mycket hjälp, nej dom är rena skämtet, kyss mej i arslet säger jag bara.
Vilka dårar.


Lek med Rooooosa ;)

Jag grunnade även på vad fint jag har det ändå, jag får gå här hemma och pengarna rullar in, jag har lyckats bli gravid efter många om och men och fått en underbar och frisk liten dotter som jag spenderar 24 timmar om dygnet med och har betalt för det. 
Jag behöver inte gå till jobbet på ett bra tag, jag blir försörjd och kan hitta på roliga saker med min dotter i stället.
Det är inte klokt egentligen men jag trivs som fisken i vattnet, detta skulle jag helt klart kunna lära mej att leva med.

Jag tittade ut över vesan och kände en glädje över att allt jag såg var mitt, marker som jag ska förvalta till Mollie att hon en dag ska ta över detta fina och förvalta det till sina barn till dom är mogna att ta över det.
Jag vände mej mot berget och kände samma lycka att det var mitt vackra berg som jag skulle förvalta med omsorg till Mollie, jag gick helt enkelt bara och mös och njöt av mitt hem min borg och mina ägor.
Inte nog med det medans Mollie var med Mormor och Morfar så hann jag även flyga runt med dammsugaren och en sväng med golvmoppen, jag satte mej sen i soffan och begrundade mitt skinande rena vackra stora lantliga hem och ett leende spred sej över mina läppar, herregud vilket flyt jag ändå haft i mitt liv.
Nu saknas det egentligen bara en enda sak och det är kvinnan i mitt liv.....Var är hon, hon min blivande?
Jag skänkte de en tanke men kom på att jag nog inte skulle lösa den frågan just då och de slog mej sen hur tyst det var i min borg utan myset, jag är inte van vid att vara utan henne och det var konstigt att veta att hon inte var i huset.
Så nån timme är väl nog att vara separerade, i dojorna och till undantaget det bar för att hämta hem min lilla underbara dotter.

Eftermiddagen fick vi besök av två små tjejer och deras mamma, vi fikade och det busades hej vilt här, otroligt vad dom kan plocka fram dom små liven, jag hade att göra en stund med att samla ihop alla leksakerna där dom små virvelvindarna virvlat fram.
Lite mer fikabesök sen var det dags att ta tag i måleriet igen.
Jag lärde mej efter målningen att man inte ska köpa färg på jem&fix, den täcker inte, visserligen fick jag en hel spann färg men hur kul är det att måla samma sak tio gånger.
Nej Danskarna ska hålla sej till spermabanker och låta bli färgburkarna,hihi.

Virvelvindarna har varit framme :)


Jockarp.

1 kommentar:

  1. när det gäller färg kan jag rekomendera Herdins extra vit iaf när det gäller att måla gamla furutak suveränt bra men dyyyyr, 750 spänn för en burk på 3 liter.

    SvaraRadera