måndag 11 juli 2011

Jag försöker.....


Parasoll historien är nu utagerat jag fick ett samtal och en ursäkt som jag förstod kom från hjärtat på herr Ågren, en eloge till såna män som faktiskt insett att handlandet var fel.
Jag köpte den ursäkten på studs de är inga problem, extra plus i kanten var ju att parasollet plockades ner av den skyldiga, vem de än var så var han tillbaka på brottsplatsen och ställde allt till rätta.
Bra gjort grabbar, så ska det se ut.
Medan allt detta utspelade sej här hemma i Jockarp så satt jag i stadsparken i Lund och njöt av fika och underbart sällskap, så ska dagarna se ut, dom ska innehålla en lagom dos av fika, vänner, barn, nya möten, sol, glass, promenader, samtal och skratt.
Ja sen innehåller dom oftast en dos ansvar, förpliktelse, funderingar och försök.....

Ja för ingen ska någonsin säga att jag inte försökt, att jag inte har försökt att få min sk fru att förstå vad hon betytt för mej, jag försökte få henne att förstå att sätter man barn till världen så medföljer det även ansvar och förpliktelse i samband med det.
Hon missade just den delen.
Ingen ska någonsin kunna säga att jag inte försökt att ändra på det som har blivit fel.
Jag försökte få henne att gå och samtala med någon som begriper sej på människor som inte tror att man behöver ta ansvar för sina handlingar, jag försökte verkligen rädda de som räddas kunde.
Men nej hon hade tydligen bestämt sej redan innan hon lovade mej allt de där den 27:e juli för ett år sen, när hon stod där bröllopsfin och jag mitt naiva skrälle trodde att hon älskade mej och vårt ofödda barn.
Jag hade fel, hon hade bestämt sej innan.
Vilket jag nu även fått på papper, ja hur sjukt är inte det?
Kallare och mer uträknade människa får man nog leta efter.
Man kan ju undra vad hon var/är ute efter med tanke på att det var så viktigt för henne att genomföra vigslen, men den som lever får väl se.


Uppåt värre :)

Nej ingen ska någonsin kunna säga att jag inte försökte och att jag fortfarande försöker.
Jag försöker ändra på det som är fel, detta lagliga övergrepp jag faktiskt blivit utsatt för.
Jag gästkrönikerar i tidningen mama nu i deras juli nummer och jag ställer mej faktiskt till hjältarna som gör och inte bara tycker.
Jag försöker faktiskt.
Andra som skrivit krönika i tidningen är personer som Titti schultz, Clara Lindström, Laila Bagge, Anitha schulman, Orvar Säfström och riksdagsledamotet Veronica Palm så det är en trevlig skara människor och alla har vi något att berätta.



Ja och med den stundande pridefestivalen så kommer andra att skriva om historien, och det är ju jättebra tycker jag och jag tror faktiskt att min sk fru och hennes släkt och "vänner" också faktiskt tycker att detta är bra om dom nu tänker lite längre än till sej själva, det kan vara svårt de har jag nämligen själv fått erfara.
Men vi jobbar vidare i frågan det är segt och jobbigt i bland men ibland har vi medvind som nu och då seglar vi ju ganska lätt.
Jag fortsätter att gå längst fram i ledet och myset hänger med mej.

Ett mys på rymmen :)
Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar