tisdag 19 juli 2011

kolonilott....

Kommer lätt att klä mitt mys :)

Ja igår shoppades det rejält igen, kan man fått en släng av shoppaholic mån tro?
Det känns ändå bättre än att lida av någon annan holic.
Det införskaffades ett par nya addidaspjuks till myset, nu använder hon inte skor så ofta, men tanken är att dom ska passa till nästa sommar, framförhållning är en dygd.
De köptes en ny matta, en ny vaxduk och lite fina blommor, det känns bra att byta ut vissa saker emellanåt, tillfredsställande helt enkelt.


Nästan hela shoppinggänget :)

Eftermiddagen var det mer socialiserande i kolonilottsområdet sommarstaden, jag blev glatt överaskad, vilket ställe, det var precis så mysigt som man sett på tv att det är på såna ställen, massa små söta stugor och fantastiska trädgårdar.
Hade jag inte haft det så bra här hemma i borgen så skulle jag helt klart övervägt att skaffa mej en kolonilott.
Det bjöds på en mycket god blåbärspaj, med egen plockade bär, taberaset var ett faktum.
Det dracks lite rosé vin och det samtalades om både det ena och det andra.
Dagen övergick i en mycket trevlig afton.


Mysigt värre :)

När vi kom hem fick de tas ett tag med golvmoppen, bra avkoppling så där fram på nattakvisten när man har ett litet mys som inte vill ge upp och slå igen dom små bruna, nattning skedde vid midnatt, ja vissa dagar är såna, de fina i den kråksången är ju att hon sov till klockan nio i morse då elaka mamman väckte henne. Så kan det se ut en vanlig dag.

Idag har vi handlat, badat och bara hängt, vi hade lite andra planer, men man är ju inte sämre människa än att man kan ändra på dom, planerna alltså.
Ett litet fika besök piggade alltid upp, bror min med familj och även ett annat glatt gäng kom på bullfest, mycket trevligt såhär en tisdag, samtalen handlade mest om julkort och pepparkaksbak, ja lite annat med, men det börjar nu blir dags att tänka på detta, tiden går ju så fort.

I morgon däremot är det slut på hemmahänget det dags för nya äventyr, då lastas alla ungarna återigen för att åka i väg och lära sej lite nya saker om djur och natur. Grillning, bullfest och glass i stora lass, det blir vår melodi en onsdag mitt i veckan.

Så liten....
Jockarp.

1 kommentar:

  1. Jockarp! Du får passa dig, när jag övningskör är det där min far låter mig köra som snabbast!

    SvaraRadera