onsdag 6 juli 2011

Impulsköp?


Mormor har köpt en pool till myset, Tacka tacka...

Nja nu har jag varit på ett märkligt humör i några dagar, vet inte om det kan vara värmen, eller om det är dom stundande årsdagarna men det har verkligen gått upp och ner och det i en rasande fart.
Hur som helst, så har jag ju varit lite låg och hur är det nu blir man inte på lite roligare humör om man får handla lite?
Jo jag tycker nästan de va.
Jag har ju funderat på det här med att köpa en ny bil till mej och myset, och nu när jag gått och surat tillräckligt länge på de mesta så bestämde jag mej för att köpa den där bilen.
Jag funderade över vilken bil jag ville ha, sen gick jag in på nätet och kollade om det fanns någon och jo minsann det fanns det, jag ringde ett samtal och nu står det en sprillans ny kärra här hemma på gården.
En liten shoppingbil.
Jag har alltid varit svag för svarta bilar men nu tyckte jag att de var dags för lite förändring så jag slog till på en brun, hihi.
Den svarta syndiga bilen behåller jag, det kan vara bra med en andra bil, snart ska väl myset börja övningsköra och vansläktas hon inte alldeles på sin mor så vet jag att de kan vara bra med en stor rejäl kärra.
Jag vill inte ha någon relation till saker men jag kommer inte ifrån att det faktiskt är något speciellt med att köra en helt ny orörd bil, det är något med doften.
När jag kom hem och såg dessa bägge vrålåk pryda gården så funderade jag på om detta bilköp kunde klassas som ett impulsköp.
Skit samma, jag blev iallafall på något bättre humör.


Familjebilen....

Humör vändningen kan kanske även bero lite på att jag återigen har varit och samtalat med min psykolog.
Det går framåt, vi pratar nu mer och mer framtid och mindre och mindre dåtid, det är ju toppen, det är väl klart att det är dåtiden som speglar hela samtalen men nu börja vi komma in mer och mer på Mollie och mitt nya liv, ett liv utan djupt skadade människor, där såna människor helt enkelt inte får plats.
Vi ska ta sommarlov nu både hon och jag men vi har bokat ett möte till hösten igen för att se vad jag har skördat för frukter av sommaren.
Jag sa till henne att hon var viktig i mitt liv, iallafall fram till jag träffat någon ny person som lyckats med att slå undan tassarna för mej, kände mej nästan elak när jag sagt de, det kändes som om jag utnyttjade henne.....
Men det är ju hennes jobb att bli utnyttjad av såna som mej :)

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar