torsdag 7 juli 2011

Spontanitet....


Skogspromenader ja säga vad man vill om dom, men visst gör det under med en att vara ute i naturen, höra fågelsång, se rådjur med sina kid, doften av vild kaprifol efter en daggig morgon.
Skogen har lite smått och gott att bjuda små nyfikna mys på nu, vi kan nu lägga till i kostcirklen både blåbär och skogshallon, underbart att kunna låta sin dotter smaka av vad skogen har att bjuder på.
Nästa år ska det minsann ätas boklöv, dessa ljusgröna spröda syrliga underbara blad, som är ett måste att trycka i sej en ljuvlig vår dag..

Igår så var det ju den årliga sommarmarknaden i stan alltid likadant alltid samma knallar, samma stånd, allt utom just det jag var på jakt efter stod på samma ställe. Konstigt.
Men efter lite detektiv arbete så lyckades jag iallafall hitta ett stånd som sålde sockar, lite dyrare än vad det brukar vara, men det känns som om det kvittar, jag var inte sugen att gå ett varv till i 25 gradig värme för att göra det bästa klippet.

Kvällen bestod av utomhusteater på skottbbergskagården det som bjöds i år var Kalle blomqvist.
Men först middag på Köpmannagården med hela familjen Vilhelmsson/Jönsson. Trevlig trevlig.
Det var första gången myset var på teater men det var nog inte sista, hon skötte sej exemplariskt, vilken lite tjej alltså.

När vi kom hem så hade gården invaderats av fint folk från 08-området, jag älskar spontanitet, ett samtal på förmiddagen och på kvällen sitter dom i soffan när man kommer hem. Sånt gillar vi skarpt.
Dom kom med en härlig nyhet och det är ju alltid trevligt.
Myset och deras lille kille fann varandra och dom var så söta ihop, det kommer att bli fina dagar det här.
Jag ska visa dom världen, alltså Jockarp med omnejd.

Jag har även skaffat mej en liten nanny till Mollie, så nu när jag ska piffa till mej så umgås dom och de går jättebra och hon älskar henne och jag kan inget annat göra än att hålla med, dom har så roligt ihop, tvättmaskinen och Mollie :)
Så frågan är vad ska man men en partner till?


Men man blir ganska trött av att bli barnpassad.


Men nu får vi upp och hoppa för nu ska vi ut på nya kuliga upptåg

Jockarp.
     

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar